- 27 Şubat 2017
- 2.401
- 7.641
- 208
- 32
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #2.061
Seni zaten hic sormuyomm yemekler hazir kesinnhahah iyi yapmışın tatlım❤♡❤♡❤♡ hazır mı yemek akşama ❤♡❤♡❤♡

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni zaten hic sormuyomm yemekler hazir kesinnhahah iyi yapmışın tatlım❤♡❤♡❤♡ hazır mı yemek akşama ❤♡❤♡❤♡
yok öğlen ben yaptım bu seferSeni zaten hic sormuyomm yemekler hazir kesinn![]()
hahah kız baksanaGaliba kekler yandionu sayma digerleri daha canli hazir gibi
![]()
görüşürüz tatlım❤♡❤♡❤♡ yine beklerim ❤♡❤♡❤♡Canlarimm ben kacar yoksa aksama yemek yerine bi guzel tabak yer zavali kafamm size bol sohptler
Gelirim mutlakagörüşürüz tatlım❤♡❤♡❤♡ yine beklerim ❤♡❤♡❤♡
Hem akşam az uyu diyorsun hemde yat akşamdan diyorsun bu ne çelişkihmm :) ne diyim tatlım kolay gelsin erken yat akşam bari❤♡❤♡❤♡
hoşgeldin meg❤♡❤♡❤♡Hu huuuuuwww![]()
ya tatlım onuda siz ayarlıyın aaa :))Hem akşam az uyu diyorsun hemde yat akşamdan diyorsun bu ne çelişki![]()
Buyursunlar efemmmmHu huuuuuwww![]()
Diyosunhoşgeldin meg❤♡❤♡❤♡
ya tatlım onuda siz ayarlıyın aaa :))
Benim menü tel şehriye çorbası,tavuklu pilav,biber kızartması,komposto,tatlı olarakta bahçeden topladığım çilek,tam resimlik ama koyamıyorum,bebekliler hamileler varhahah iyi yapmışın tatlım❤♡❤♡❤♡ hazır mı yemek akşama ❤♡❤♡❤♡
maşallah tatlım❤♡❤♡❤♡ ellerine sağlıkBenim menü tel şehriye çorbası,tavuklu pilav,biber kızartması,komposto,tatlı olarakta bahçeden topladığım çilek,tam resimlik ama koyamıyorum,bebekliler hamileler var![]()
Ay bakilanlar goruluyormu :))Esela12 canım dışarıda bakma gel katıl aramıza❤♡❤♡❤♡
evet tatlım pro üyeler görebiliyor❤♡❤♡❤♡Ay bakilanlar goruluyormu :))
Aa anladim cnm benim sagolevet tatlım pro üyeler görebiliyor❤♡❤♡❤♡
istersen aramıza gir tatlım❤♡❤♡❤♡ücretsiz çayımız var :) @Enyalios çaylar nerde kızAa anladim cnm benim sagol![]()
Olur cnm