- 15 Ekim 2016
- 22.696
- En iyi cevaplar
- 1
- 129.978
- 598
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #2.321
Whatsapptaki kızKim la benimkikankası kim ?
Hangi konu ,söyle ziplayayim :)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Whatsapptaki kızKim la benimkikankası kim ?
Hangi konu ,söyle ziplayayim :)))
Yok yok tam bogulacakken çek yastığı bişey olmazkız boğulmasın adam lazım![]()
hahah kız deli az değilsin senYok yok tam bogulacakken çek yastığı bişey olmaz![]()
Geldim bileeehahah kız rahat bırak kızı :)) gitti zaten seni duyamaz artıkın❤♡❤♡❤♡
yok artık bu ne hız niyecem de yanlış anlaşabilirGeldim bileee![]()
Bulamadım yaw ,bi link atıver sevabına :)Whatsapptaki kız![]()
Wuuuuu kk yıkılır+18
trend konularda 1. sırada :))Bulamadım yaw ,bi link atıver sevabına :)
Bu kadancik miydi :) puuffff, ben de bişey sandımdıGeldim bileee![]()
kızın aklı senin yüzünden burda kaldıBu kadancik miydi :) puuffff, ben de bişey sandımdı![]()
Hız bizim işimizyok artık bu ne hız niyecem de yanlış anlaşabilir![]()
trend konularda 1. sırada :))
Hahahaha yarın oruç var güç kaybetmemem lazımBu kadancik miydi :) puuffff, ben de bişey sandımdı![]()
Seninki deme banaBilmem seninkinin kankasıymış
Bugun civcivin alası vardı bdv de görmedin mi![]()
Yuh 5 yıl oldu ben evleneli biz napalim sen şimdiden pes etmişsin bile bulacaksın çaresini merak ede ede bırakacaksın bak sen elini eteğini çekince nasil donuyorTecrubelerine ihtiyacim olacak :)) ah yapamiyorum ya kafaya takacam.illaki bende bunun yolunu bulmaya calisiyirum gormemeye duymamaya umursamamaya ama merak ediyorum napar neder ne yer ne icer kimle komusuyor bana davranisi naisl aslinda beni bu hale getirende o . Ay evlilik cok zor bekarlik sultanlik . 1 senede bunu diyosam vay halime basimi kendim yaktim kendim cekiyorum![]()
Katılıyorum herşey oluruna bırakılınca yolunu bulur ama tecrübe lazimmYuh 5 yıl oldu ben evleneli biz napalim sen şimdiden pes etmişsin bile bulacaksın çaresini merak ede ede bırakacaksın bak sen elini eteğini çekince nasil donuyor
Canim sen atlatmissin bizim daha ilk seneler yayik ayrani gibi oldu iliskimiz nerden toplanmaya çalışsak dier taraf dagiliyor ya benddn ya ondan kaynakli bi turlu oturtamadik bizde oturturuz insallah zamani cabuk gelseeeee sen napıyorsun?❤♡❤♡❤♡
dur kız 1.5 sene olmuş bekarlık sultanlık diyor biz ne yapalım 8 sene oldu yahu❤♡❤♡❤♡
Bacim ogretsene tatli dille elimi etegimi cok caktiemadan nasil cekiyorum tabi caktirmadan cekicem ama . O sonra farkedecek cekildigimi ben herseye he evet cicim olmusum kendim de farkindayim anam bi turlu geri duramiuorum bi bakmisim herseyine evet derken buldumYuh 5 yıl oldu ben evleneli biz napalim sen şimdiden pes etmişsin bile bulacaksın çaresini merak ede ede bırakacaksın bak sen elini eteğini çekince nasil donuyor
Ah valla 2 senem bitiyornbenimde hala otutturmus değilim nasip insalalh oturur valla yoruyo yarin ne olacak diye düşünmek senin ne sıkıntın var canim?Canim sen atlatmissin bizim daha ilk seneler yayik ayrani gibi oldu iliskimiz nerden toplanmaya çalışsak dier taraf dagiliyor ya benddn ya ondan kaynakli bi turlu oturtamadik bizde oturturuz insallah zamani cabuk gelseee![]()