- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #2.521
maşallahHem de katmerli ,2![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallahHem de katmerli ,2![]()
hahahbenim kocam diye söylemiyorum nazar değmesin çok hızlıdır iki dakika değil.5 saniyede takar bırakır gelir
![]()
Ayy nerde o günler :) gelmiş kadar oldum ,teşekur edoyorum :)Gel akşama iftara bana yat dinlen ben hazırlarım![]()
Elini kesti ya cekmeceden benim koca mobilyacı onu diyorum yollayım söksün atsin yenisini yapsın diyehahahne oluyor kız ben olaya fransız kaldım
![]()
Aman iyi ki kocan diye söylemiyorsunbenim kocam diye söylemiyorum nazar değmesin çok hızlıdır iki dakika değil.5 saniyede takar bırakır gelir
![]()
Afiyet olsun şekerimAyy nerde o günler :) gelmiş kadar oldum ,teşekur edoyorum :)
AhahahahaAman iyi ki kocan diye söylemiyorsunayrıca söyle nolmuş, adamın reklama ihtiyacı yoktur ama :)))
hahah anladım şimdiElini kesti ya cekmeceden benim koca mobilyacı onu diyorum yollayım söksün atsin yenisini yapsın diye![]()
kız senin kocanın evde işi ne :) yolla işe :))Ahahahaha![]()
Yemeğe geldi gitti şimdi yaaaa napsın adam iş yeri eve çok yakın 3 sokakkız senin kocanın evde işi ne :) yolla işe :))
ha iyi o zaman :) bacım sen 2 çocukla nasıl cilve topiklerin de olabiliyorsunYemeğe geldi gitti şimdi yaaaa napsın adam iş yeri eve çok yakın 3 sokak
Cilve profesörü o iki çocuk değil daha çok olucak onda çocukha iyi o zaman :) bacım sen 2 çocukla nasıl cilve topiklerin de olabiliyorsunDaughter of your father
![]()
hahah bence de :) ben çocuk felan yok diyordum :)) 2 tane çocuk varmışCilve profesörü o iki çocuk değil daha çok olucak onda çocuk![]()
Büyüdü onlar artık kardeş lazımhahah bence de :) ben çocuk felan yok diyordum :)) 2 tane çocuk varmış![]()
Parami isterimm haaa yok belles gunahimi bile vermemKizzzz o köşe kaldı bak odayı da yaphadi eline saglik
hahahahBüyüdü onlar artık kardeş lazımDaughter of your father
ne kadar istiyorsunParami isterimm haaa yok belles gunahimi bile vermem![]()
Kiz yapmasin kardeş biz 7 kişiyiz simidi diyomm keske ben tek olsaydimmBüyüdü onlar artık kardeş lazımDaughter of your father
100 liraya temizyecek burada kadın