- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #2.541
kız 50 felan iste

kız ben 2.yii yaptım ama :)) 3. yü istiyoruz ne olacakKiz yapmasin kardeş biz 7 kişiyiz simidi diyomm keske ben tek olsaydimm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız 50 felan iste
kız ben 2.yii yaptım ama :)) 3. yü istiyoruz ne olacakKiz yapmasin kardeş biz 7 kişiyiz simidi diyomm keske ben tek olsaydimm![]()
100 mü100 liraya temizyecek burada kadınkraliçe sen dinleme onu sen bana takıl
uyudu yine kuzucuk :) Şimdilik buradayım :) bakalım ne kadar sürecek100 müolabilir o zaman :)) gittin geldin mi :))
Kız dedikya yol yemek tatlı benden diye daha ne istiyorsun benden canımıda alParami isterimm haaa yok belles gunahimi bile vermem![]()
Gelmez daughter istemiyorhahahahyakında gelir gibi o zaman :))
Kardeş candır beeeKiz yapmasin kardeş biz 7 kişiyiz simidi diyomm keske ben tek olsaydimm![]()
sende kaç kardeş varKardeş candır beee![]()
Yap sen yap 3 numarayı da senin kocan iyi bellikız 50 felan iste
kız ben 2.yii yaptım ama :)) 3. yü istiyoruz ne olacak![]()
Yemek yolKız dedikya yol yemek tatlı benden diye daha ne istiyorsun benden canımıda al
Bir kardeşim.var annem yapmadisende kaç kardeş vareşimler 9 kardeşş
benimde bir kardeşim var yaBir kardeşim.var annem yapmadi![]()
Kiz eee hammedde sensin eniste islesin 3 de olur 2 de karsilarsin isteklerinkkız 50 felan iste
kız ben 2.yii yaptım ama :)) 3. yü istiyoruz ne olacak![]()
niye istemiyor kızGelmez daughter istemiyor![]()
kız zaten benim ki baya ısrarcı 3.de :)Yap sen yap 3 numarayı da senin kocan iyi belli
niye ki :))Bir kardeşim.var annem yapmadi![]()
Benimki 20 yaşında aynen erkek hep kız kardeş istemiştim olmadibenimde bir kardeşim var yaerkek kardeşim 16 yaşında
hahah zaten 2. bu tatlımKiz eee hammedde sensin eniste islesin 3 de olur 2 de karsilarsin isteklerink![]()
Doğuramazmış daha fazlaniye istemiyor kızne olacak sanki :))
kız zaten benim ki baya ısrarcı 3.de :)
niye ki :))
benimde ablam ve erkek kardeşim varBenimki 20 yaşında aynen erkek hep kız kardeş istemiştim olmadi
AynennBenimki 20 yaşında aynen erkek hep kız kardeş istemiştim olmadi
niye doğuramasın kız :)) olduğu zaman bal gibi de doğururDoğuramazmış daha fazla
Israr iyidir yap gitsin
Annem az çocuktan yanaydı hep erkek kardesimide 7 yıl sonra yaptı o da herkes bu kızın kardeşi olmucakmi dedi diye![]()
Keşke benimde olsaydıbenimde ablam ve erkek kardeşim varortancayım ben :))