- 30 Ocak 2017
- 14.771
- 200.143
- 598
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #2.581
onuda dinliyim bakıyımKiz onu dinleyeceğine senin yoklugunda kafam bi milon dinle![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onuda dinliyim bakıyımKiz onu dinleyeceğine senin yoklugunda kafam bi milon dinle![]()
süpürsün işi nehahha :) dışarıda da işler var ama sen hala müzik peşindesinbenim evi de herif gelince süpürür inşallah
![]()
Peyyy kariya bak esin eve gelirse uarin kesin halil sezai dinleyecen yangin varrrrrrr icimdeonuda dinliyim bakıyımher şarkıyı beğenmiyorum
bıraaaak evi puk götürsünPeyyy kariya bak esin eve gelirse uarin kesin halil sezai dinleyecen yangin varrrrrrr icimdekalk kiz isini yapp
![]()
Ahhaha yürü kim tutar seni kocaya isyann bayraklari cekilmisssüpürsün işi neleylek gibi bacakları var kocalarımızın bir koşu süpürsünler
bizim belimiz ağriiiiii
![]()
hahahha aynen yasüpürsün işi neleylek gibi bacakları var kocalarımızın bir koşu süpürsünler
bizim belimiz ağriiiiii
![]()
hahah kız kendine dikkat et baribıraaaak evi puk götürsünbıktım her gün iş yapıyorum gene aynısı
bıraktım oh kebap
valla çektim gittiAhhaha yürü kim tutar seni kocaya isyann bayraklari cekilmiss![]()
kendim konusunda çok dikkatliyimhahah kız kendine dikkat et bari![]()
iyi o zaman enişte sana bakmaktan evi görmez o zamankendim konusunda çok dikkatliyim![]()
![]()
Kiz bi kere bu is mevzusundan esimle tartistik bana dedi ustume gelme falan bende ne yapacan dovecen mi he dovecen mi benj itti bende kicina bi tekme attimbıraaaak evi puk götürsünbıktım her gün iş yapıyorum gene aynısı
bıraktım oh kebap
abow sizinde cilveleşme şekli bu galibaKiz bi kere bu is mevzusundan esimle tartistik bana dedi ustume gelme falan bende ne yapacan dovecen mi he dovecen mi benj itti bende kicina bi tekme attimbana bakti sinirli bi sekilde gel gel diyomm bak seni fena yapacam
zaten bu ilanlar icin önceden haziliklari yapmistim diye eller boks sekli
adama veriyomm gazi bi atmasila savurmam bi oldu
![]()
ahahahahKiz bi kere bu is mevzusundan esimle tartistik bana dedi ustume gelme falan bende ne yapacan dovecen mi he dovecen mi benj itti bende kicina bi tekme attimbana bakti sinirli bi sekilde gel gel diyomm bak seni fena yapacam
zaten bu ilanlar icin önceden haziliklari yapmistim diye eller boks sekli
adama veriyomm gazi bi atmasila savurmam bi oldu
![]()
bacım biz sert seviyoruzabow sizinde cilveleşme şekli bu galibahahahah
![]()
hahah töbe töbebacım biz sert seviyoruzadama bir tekme atıyoruz adam diyor ki, ayy ne kadar çekici bir ayak
![]()
![]()
ahahahahkız sende çatlaksın ya benim gibi
ama çok iyi yapmışsın kadının gücüü
Hep bu anı beklemiştikk arkasını dönsün arkadan tepiği koduk mu oh
![]()
Kız aslında gerçek anlamda bir yumruk atsalar 2 seksen uzanırız 10 gün yataktan kalkamayız biliyon musende fenasin
Kiz he bide gururuma yediremiyom ayagim takilmasaydin gorurdum sen
Kiz sezinki gibi hep romantizm gitmiyorabow sizinde cilveleşme şekli bu galibahahahah
![]()
he bizim ki de çok romantik son zamanlarKiz sezinki gibi hep romantizm gitmiyorbizm ki hep yasemin ice gidiyor
Allahahhah evet ya valla sadece ucundan dokkundu ben yerle birKız aslında gerçek anlamda bir yumruk atsalar 2 seksen uzanırız 10 gün yataktan kalkamayız biliyon mubiz deki bu özgüven ne olacak acaba
![]()