- 27 Şubat 2017
- 2.401
- 7.641
- 208
- 32
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #2.601
Kiz konus sizin hepmi oyle canimm cicimm bizmki vurmali dokmelihe bizim ki de çok romantik son zamanlarkonuşturtma beni şimdi
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz konus sizin hepmi oyle canimm cicimm bizmki vurmali dokmelihe bizim ki de çok romantik son zamanlarkonuşturtma beni şimdi
![]()
bize göre biz, savaşçı elektraAllahahhah evet ya valla sadece ucundan dokkundu ben yerle birkiz ne yapalimmm gurumuza dokunuyor neyseki arkadan vuracak cesaret var
![]()
hahahKiz konus sizin hepmi oyle canimm cicimm bizmki vurmali dokmeli![]()
bize göre biz, savaşçı elektraonlara göre çırpınan kuzu
![]()
kız adama ben vursam gıdıklanmaz bilebize göre biz, savaşçı elektraonlara göre çırpınan kuzu
![]()
Ahhaha allah kiz bi kere giyin su kara kuşağıhahahkız ben adama vursam ne olacak
hissetmez ki
![]()
kız senin yemeği beğenmemezlik yapabiliyor mukiz yemek yapiyomm cidden kötü oldugunda esim bu nasil yemek diyor tabi bende taviz vermiyommm bence cok guzel eger yemekyeceksen senin tabagida yiyebilirim
sonra iki gun lavoboda cikmiyomm
![]()
hele ben hamile değilkenAhhaha allah kiz bi kere giyin su kara kuşağıbelki gözü korkar
![]()
bu kadar gurur midene zarar kuzummkiz yemek yapiyomm cidden kötü oldugunda esim bu nasil yemek diyor tabi bende taviz vermiyommm bence cok guzel eger yemekyeceksen senin tabagida yiyebilirim
sonra iki gun lavoboda cikmiyomm
![]()
Kiz bazen oluyor daliyom tlf simdi oldugu gibi oda sert tabi guzel degil desem kime diyonnn yapsaydinkız senin yemeği beğenmemezlik yapabiliyor muben yapacam beğenmese bile tabağını bitirir
çünkü çenemeden korkar
kız sende düzgün yemek yapsana
![]()
kız başının etini yeKiz bazen oluyor daliyom tlf simdi oldugu gibi oda sert tabi guzel degil desem kime diyonnn yapsaydinkoz sendeki cene keske bende de olsa konusmama rağmen cok konusuyon diyor keske gercek konusmayi gorse
![]()
Merak etme canimm o günden beri bende artik yapmiyomm pek karete gozumu korkutyu herifbu kadar gurur midene zarar kuzummboşver sen
Zavalli abimm ya kimlerin eline düştükız başının etini yeadam aşkım çok güzel der
yer kalkar
Niye benim canım yok mu :) bebeler bende olmuyor her vakitha iyi o zaman :) bacım sen 2 çocukla nasıl cilve topiklerin de olabiliyorsunDaughter of your father
![]()
ben eşimden kiloluyum kızZavalli abimm ya kimlerin eline düştükilomuz eşit bizm bu arada
![]()
ne zavallısı kız az bileZavalli abimm ya kimlerin eline düştükilomuz eşit bizm bu arada
![]()
hahahahahaNiye benim canım yok mu :) bebeler bende olmuyor her vakit
Dedeler dayılar amcalar halalar teyzeler falanlar filanlar sağolsun![]()
kız o zaman sıkıntı yokben eşimden kiloluyum kızahahahahhh eşim 180 boya 75 kilo bende 80
![]()
hahah hadi kolay gelsin❤♡❤♡❤♡Hadi canlar ben kacar yemek yapma zamani![]()
bende yemeğe başlasam iyi olur :) bebişte kalktı sesi geliyorkız o zaman sıkıntı yok![]()
hahah hadi kolay gelsin❤♡❤♡❤♡