- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #2.741
Sen anca yat zaten cikmicak o çocuk kalıcak öylevalla evdeydim tatlım ya :) havalar kapalı felan burdaöyle yatıyorum evde :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen anca yat zaten cikmicak o çocuk kalıcak öylevalla evdeydim tatlım ya :) havalar kapalı felan burdaöyle yatıyorum evde :))
Geçmiş olsun canımm ♡ çay için teşekkürler elinin lezzeti geçmiş :)çok sağolasın şekercim
sen ne yaptın bugün bakalm
çıkmayacak tabiSen anca yat zaten cikmicak o çocuk kalıcak öyle![]()
Tesekkurler de o konuya nerden vardin beybimBence sen çok zeki bir kadınsın :)
Gez kız azcık evinde sabahtır yatıyorsunçıkmayacak tabidursun daha
çok akıllıdır çok❤♡❤♡❤♡Tesekkurler de o konuya nerden vardin beybimsuya goturen cinsten birazcik :*
hahah geziniyorum kız şakasına diyorum yatıyorum diye :) her zaman nasıl yatıyım yahuGez kız azcık evinde sabahtır yatıyorsun
Senin tespiti zatını yerim kiçok akıllıdır çok❤♡❤♡❤♡
hahah geziniyorum kız şakasına diyorum yatıyorum diye :) her zaman nasıl yatıyım yahu❤♡❤♡❤♡
Konuşmalarından belli tatlım :) bir insan aptal ya da akıllıysa bu hemen belli olurTesekkurler de o konuya nerden vardin beybimsuya goturen cinsten birazcik :*
bana da bi tespitte bulun bakalım❤♡❤♡❤♡Konuşmalarından belli tatlım :) bir insan aptal ya da akıllıysa bu hemen belli olur![]()
Çok sadık :)bana da bi tespitte bulun bakalım❤♡❤♡❤♡
Woohuui sağol canım teşekkürler, o senin inceliğinKonuşmalarından belli tatlım :) bir insan aptal ya da akıllıysa bu hemen belli olur![]()
sağol canım benim❤♡❤♡❤♡Çok sadık :)
Hımmmm tespit edilemedi errorrbana da bi tespitte bulun bakalım❤♡❤♡❤♡
Yatarsın sençok akıllıdır çok❤♡❤♡❤♡
hahah geziniyorum kız şakasına diyorum yatıyorum diye :) her zaman nasıl yatıyım yahu❤♡❤♡❤♡
yok kız her zaman yatmaktan sıkılırım ben zaten❤♡❤♡❤♡Yatarsın sen![]()
Tık tııkOhhh ne güzel o bebişi yerim benn ohhh misss gibi de kokar şimdi![]()
kız sen nerelerdesin gelmiyorsunTık tııkBen de sevebilirmiyim azcık,benimkiler kucaktan çıkalı çok oldu...Annesi bir de yıkanınca ne güzel oluyordur değil mi?
Bebeklerimin ilk ikisinin arası çok azdı.Yıkıyordum onları,uykuya yatırıyordum.Beyaz pembe yanakları,uzun kirpikleriyle öyle melek gibi uyurlardı ki...Onları seyrederdim bir zaman...Doya doya sev annesi,en tatlı zamanları...![]()
Ne bilem ya kim.sorsa yatiyom diyip duruyonyok kız her zaman yatmaktan sıkılırım ben zaten❤♡❤♡❤♡