- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #2.801
Ahahahaha sperim bankası varEvett![]()
baba yok ama
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahahaha sperim bankası varEvett![]()
baba yok ama
![]()
Hahah durun yahu bekar kızı evlendireceksiniz :))Evett![]()
baba yok ama
![]()
Hahaha deli :)Ahahahaha sperim bankası var![]()
İstemez tatlim gerceği capcanli dururkenAhahahaha sperim bankası var![]()
Neeee evlenecek düzgün birini bulamazsa anne olmasinmi bu kız şimdiHahaha deli :)
Varmı sevgilin gelsin istesin seni evlenin ışte çocuk sevgin hazır tavan yapmiskenİstemez tatlim gerceği capcanli dururken![]()
![]()
Hahah durun yahu bekar kızı evlendireceksiniz :))
Kiz daha bir bucuk aylik taze manitam ben onu korkutup kacirirmiyim hiç şimdi denVarmı sevgilin gelsin istesin seni evlenin ışte çocuk sevgin hazır tavan yapmisken
Hahah ordan esmer renkli gözlü kaslı bir şey felanNeeee evlenecek düzgün birini bulamazsa anne olmasinmi bu kız şimdigidip hödügün birine cakilacagina: -)
Yurt dışın da ne kadar a yapiliyor bu iş , son çare gideyimNeeee evlenecek düzgün birini bulamazsa anne olmasinmi bu kız şimdigidip hödügün birine cakilacagina: -)
Heeeee daha yenimis olmaz kaç yasindasin sen bakimKiz daha bir bucuk aylik taze manitam ben onu korkutup kacirirmiyim hiç şimdi den![]()
![]()
En sağlamı artık şimdi göz rengi saç rengi cinsiyet falan bile seviliyor paradan haber ver hem anne olmadım demez ışte hem erkeklerle uğraşmak kolaymı ayol şimdi kim.evelenecek adam kahrı çekecek kv kp gorumce elti ve bilimum akraba çekecek boşver en temiziHahah ordan esmer renkli gözlü kaslı bir şey felantobe tobe
16Heeeee daha yenimis olmaz kaç yasindasin sen bakim![]()
Araştıralım bakalım şöyle kıvanç gözlü kenan yüzlü boylu poslu bir erkek dna si isteriz seninkiylede birleşince güzel bişey çıkar ortayaYurt dışın da ne kadar a yapiliyor bu iş , son çare gideyim![]()
![]()
HahaEn sağlamı artık şimdi göz rengi saç rengi cinsiyet falan bile seviliyor paradan haber ver hem anne olmadım demez ışte hem erkeklerle uğraşmak kolaymı ayol şimdi kim.evelenecek adam kahrı çekecek kv kp gorumce elti ve bilimum akraba çekecek boşver en temizi![]()
26 yasitiz o zaman bak ben 5 yıllık evliyim beceremedim daa bi çocuğu16diyormuşumm bir 10kat ama
![]()
HahahaAraştıralım bakalım şöyle kıvanç gözlü kenan yüzlü boylu poslu bir erkek dna si isteriz seninkiylede birleşince güzel bişey çıkar ortaya![]()
Kk ya girerek zor olur bacım26 yasitiz o zaman bak ben 5 yıllık evliyim beceremedim daa bi çocuğu![]()
Bana benzese zaten bi harika tatlu birsey cikar ortaya esmer birsey olsun mumkunse boyu benle esdeger kalmasin daAraştıralım bakalım şöyle kıvanç gözlü kenan yüzlü boylu poslu bir erkek dna si isteriz seninkiylede birleşince güzel bişey çıkar ortaya![]()
Aynen kizzzz şimdi bu kızcağız koca kahrımı çeksin al spermi bak keyfineHahapara var huzur var diyorsun :))