"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Anne falan yok yat saati de vallahi neydi benim anam yawww terör ettirirdi evde hiç unutmam o kadar alışmışız ki babam çok geç gelirdi eve kardeşim yemek yerken uyuklardı saati gelince fotosu bile vardır hatta elinde bir bütün ekmek yer sofrasında gözler kapalı hey gidi günler heyyy beş yaşındaki çocuk oldu sana 20 yaşında :-)
Ay eşim geç geldiğinde ben bekletmiyorum ya çocukları,bunu yapanlar varmış ama ben gereksiz görüyorum.Yiyip dinlenecek,ödev yapacak vs.Ben eşimle yiyorum.Başbaşa.

Anne falan yok yat saati de vallahi neydi benim anam yawww terör ettirirdi evde hiç unutmam o kadar alışmışız ki babam çok geç gelirdi eve kardeşim yemek yerken uyuklardı saati gelince fotosu bile vardır hatta elinde bir bütün ekmek yer sofrasında gözler kapalı hey gidi günler heyyy beş yaşındaki çocuk oldu sana 20 yaşında :-)
Ay eşim geç geldiğinde ben bekletmiyorum ya çocukları,bunu yapanlar varmış ama ben gereksiz görüyorum.Yiyip dinlenecek,ödev yapacak vs.Ben eşimle yiyorum.Başbaşa.

Hahah :) senin yanında uyuyabiliyorsa zaten kaybetmişin sen bacım :)
Yok bacım yaaa benden iyisini bulamaz joker eleman gibiyim ben eve bak temizlik yap üstüne kocaya en az 3 çeşit yemek yap tabi ağzına layık olacak eeee birde dükkanın bütün evrak banka işlerini yap birde kocaya masajından ilgisine herseyini yap bi yere kaçamaz o vallahi bide yazık kıyamam kocisim bugün 7 daire iş yaptı geldi üstüne kolunu vurmuş dolaba pert yani anlayacağın :-)

Beklemezdik bizde zaten ama alışınca erkenden uykusu geliyor insanın babam 12 de gelirdi nereye bekleyeceksin

Back
X