- 15 Ekim 2016
- 22.698
- En iyi cevaplar
- 1
- 129.997
- 598
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #2.941
Size deHayirli sahurlar :)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size deHayirli sahurlar :)))
Ne oliyi la ,iki zikkimlanayim dedim ,her yer etiketAşqım nerDesİyN özLedim seny
@Daughter of your father
Ne banı yıvrım, benim kibin güzel üyeyi kim banlar :)))
Bebeleri babaya salladım, sarmaş dolaş uyuyorlar :))Daughter of your father bebelerle mi uğraşıyor acep :)
Geldim bebeem
Nerde geziyosunGeldim bebeem![]()
Nerdesin uleeeyynnn
Orda burdaNerde geziyosun![]()
Artık kürksüz yok bu son hakkımdıNerdesin uleeeyynnn
Kurksuüüüzz, geri döööyynn![]()
Yaaaa ,nettin, ne güzel kürkün yoktuArtık kürksüz yok bu son hakkımdı![]()
İyi böyle kankaYaaaa ,nettin, ne güzel kürkün yoktu![]()
E ne diyelim ,hayrını gör :)İyi böyle kanka![]()
Eyvallah panpa, bu arada su içiliyormuş ezan bitene kadarE ne diyelim ,hayrını gör :)
En güzeli baba sevgisi gibisi var mı ne mutlu bebişlerine . :)Bebeleri babaya salladım, sarmaş dolaş uyuyorlar :))
Ne fenasın yaaa ,dün psikoloğumu bozdun o kadarEyvallah panpa, bu arada su içiliyormuş ezan bitene kadar![]()
Aynen oyle ,baba gibisi yok ..En güzeli baba sevgisi gibisi var mı ne mutlu bebişlerine . :)
AhahahahhaNe fenasın yaaa ,dün psikoloğumu bozdun o kadarbugün de dakika hesabı yaptım bi zayiat olmasın diye
![]()
Allahın sopası yok :) ezan bitene kadar 10 bardak su dikle bu gece :)))Ahahahahhanapim ben öyle biliyordum yoksa ben de son suyumu içerdim deli miyim
![]()
Oruç tutmicamAllahın sopası yok :) ezan bitene kadar 10 bardak su dikle bu gece :)))