- 16 Şubat 2009
- 34.835
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #7.121
Tünaydın canım sınavların nasıl geçtiGünaydın kızlar. ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tünaydın canım sınavların nasıl geçtiGünaydın kızlar. ...
Nasılsın tatlım? ❤❤Tünaydın canım![]()
En son enfeksiyon varmış ilaç kullanacak demişti ameliyatı ileride yapılacak demişti amainşallah kotu birşey yoktur
![]()
_Verda_ enyaliooos
Açeydim gollarımı,getme diyeydiim
Nazar mı değdi kıza akşam,telden girdiğim için,resim kovalamaktan yazamadım,hepinize maşallah
![]()
Aman tatlım iyi olunda ❤❤merak ettikGeldim kuzular, eşim çok şükür iyi.
ameliyat hazırlıkları yaptık,
kan filan verildi, filmler çekildi
derken giremedim,
bir de o arada misafir aldım iftara
kalabalık grup olarak,
bir gün 12 kişi bir gün 10 kişi şeklinde.
Pertim çıktı telefonumu bile nadir elime alabildim.
H.sonu da 20 kişilik eşimin iş arkadaşları gelicek..
Etiketleyen merak eden soran herkesten
allah razı olsun..
Aman tatlım iyi olunda ❤❤merak ettik❤❤❤
Çok iyiyiz tatlım ❤❤❤sen olmayınca biraz çaysız kaldık amaİyiyiz kuzum
sen nasılsın asıl
bebiş nsl?
Çok iyiyiz tatlım ❤❤❤sen olmayınca biraz çaysız kaldık ama![]()
Canım ya kolay gelsinn merak ettik bizde eşinle bir sorun mu oldu diye düşündük.. İyi olmana sevindim canm benim o kadar yorma kendini :s bu ne boyle herkes sana mi geliyor birazda sen gitGeldim kuzular, eşim çok şükür iyi.
ameliyat hazırlıkları yaptık,
kan filan verildi, filmler çekildi
derken giremedim,
bir de o arada misafir aldım iftara
kalabalık grup olarak,
bir gün 12 kişi bir gün 10 kişi şeklinde.
Pertim çıktı telefonumu bile nadir elime alabildim.
H.sonu da 20 kişilik eşimin iş arkadaşları gelicek..
Etiketleyen merak eden soran herkesten
allah razı olsun..
Bide 20 kişi nedir yaCanım ya kolay gelsinn merak ettik bizde eşinle bir sorun mu oldu diye düşündük.. İyi olmana sevindim canm benim o kadar yorma kendini :s bu ne boyle herkes sana mi geliyor birazda sen git
Aslında fena geçmedi gibi.. ama işte geçen sefer kötü aldığım iki dersim vardı..bakalım. . Annem diyor kızım ne stres yapıyorsun millet kaç kerede bitiriyor ama ben hiç ders bırakmadan geçmek istiyorum :))Tünaydın canım sınavların nasıl geçti
Beni yaparsan millet aç kalır kuzumChocolita yi yapacamda çok az giriyor o :))
En güzeli boşver hemencecik bitir insan sonra bıkıyorAslında fena geçmedi gibi.. ama işte geçen sefer kötü aldığım iki dersim vardı..bakalım. . Annem diyor kızım ne stres yapıyorsun millet kaç kerede bitiriyor ama ben hiç ders bırakmadan geçmek istiyorum :))
İnşallah geçersin ❤Aslında fena geçmedi gibi.. ama işte geçen sefer kötü aldığım iki dersim vardı..bakalım. . Annem diyor kızım ne stres yapıyorsun millet kaç kerede bitiriyor ama ben hiç ders bırakmadan geçmek istiyorum :))
BencedeBeni yaparsan millet aç kalır kuzum![]()