- 2 Ağustos 2016
- 1.483
- 27.396
- 428
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #7.201
Sorun su cocuklar babasina gitcek ilk kez yasicaz bunu nasi olcak artik bilmiyormSorun ne![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorun su cocuklar babasina gitcek ilk kez yasicaz bunu nasi olcak artik bilmiyormSorun ne![]()
Siz boşandınız ve babasının evine ilk kez mi gidecek çocukların canımSorun su cocuklar babasina gitcek ilk kez yasicaz bunu nasi olcak artik bilmiyorm
Umarım tez zamanda geçer zamanSorun su cocuklar babasina gitcek ilk kez yasicaz bunu nasi olcak artik bilmiyorm
Evet yeni zatenSiz boşandınız ve babasının evine ilk kez mi gidecek çocukların canım
Zaman su gibi aksin istiyorumUmarım tez zamanda geçer zaman
İnşallah canım hayırlısı ileEvet yeni zaten
Zaman su gibi aksin istiyorum
Ay oyle tuhafim ki ugras olsun diye ehliyet spor salonu ne buldum kaydoldum mesgul olmazsam bisilerle offİnşallah canım hayırlısı ile
Şuan benim hayatımda öyle eşimle mecbur ayrıyız şehirdışında ay ben ne yapayım evde tek başıma seninkiler yine gelecekler umarım bugünleri atlatırız CanımAy oyle tuhafim ki ugras olsun diye ehliyet spor salonu ne buldum kaydoldum mesgul olmazsam bisilerle off
Her şeyin hayırlısı canım sıkma canını..Ay oyle tuhafim ki ugras olsun diye ehliyet spor salonu ne buldum kaydoldum mesgul olmazsam bisilerle off
Insallah hepimiz hayirli sekilde mutlu olur gonlumuzdekileri yasarizŞuan benim hayatımda öyle eşimle mecbur ayrıyız şehirdışında ay ben ne yapayım evde tek başıma seninkiler yine gelecekler umarım bugünleri atlatırız Canım
Deniyorum.becerebildigim kadarHer şeyin hayırlısı canım sıkma canını..
AminInsallah hepimiz hayirli sekilde mutlu olur gonlumuzdekileri yasariz
Deniyorum.becerebildigim kadar
İyi güzelim ya çok şükür...Aklımıza herşey geldi birden kaybolunca.Misafirlerin gelince çaylar benden.
Sibelde ortalığı bi
kürksüz bir canlı müzik
kraliçede
eşlik eder,gece biter,telaşlanma
![]()
Canım ya kolay gelsinn merak ettik bizde eşinle bir sorun mu oldu diye düşündük.. İyi olmana sevindim canm benim o kadar yorma kendini :s bu ne boyle herkes sana mi geliyor birazda sen git
İnşallah geçer tatlım bak ehliyetinde olacak kız :))Insallah hepimiz hayirli sekilde mutlu olur gonlumuzdekileri yasariz
Deniyorum.becerebildigim kadar
Hoşgeldin kız gözümüz yollarda kaldı valla çaysız kahvesiz susuz kaldı o bacım o kadarHaha benimde gittiğim zamanlar olacak canım
Sen de kapaliymissin sonradan okudum =)
Evet canim :) burada kiz kizayiz diye birkac saniye icn acik fotomu profil yapmistim :)Haha benimde gittiğim zamanlar olacak canım
Sen de kapaliymissin sonradan okudum =)
Sen bayıldın bu emojiyeHoşgeldin kız gözümüz yollarda kaldı valla çaysız kahvesiz susuz kaldı o bacım o kadaryaptım kimse yoruldun al su çayı iç demedi
![]()
❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡❥Evet canim :) burada kiz kizayiz diye birkac saniye icn acik fotomu profil yapmistim :)
kız nerde benim çayımHoşgeldin kız gözümüz yollarda kaldı valla çaysız kahvesiz susuz kaldı o bacım o kadaryaptım kimse yoruldun al su çayı iç demedi
![]()
Çay yok sana❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡❥
kız nerde benim çayım![]()
Balık sever misin kız :))Hemide nasil![]()
![]()