- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #7.221
Bayılırım büyük balıkBalık sever misin kız :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayılırım büyük balıkBalık sever misin kız :))
niye kızÇay yok sana![]()
Balık sever misin kız :))
Tein var içme hamilesin sen doğur sonra içniye kız
![]()
kahve içme çay içme aaa bizde insanız yahu zaten uzun zamandır kahve içmiyorumTein var içme hamilesin sen doğur sonra iççocuk cay kolik doğacak sonra
Sık dişini az kaldı şuan içebilirsin kahveyi cano yarim fincan iki günde bir iç ondan bişey çıkmazkahve içme çay içme aaa bizde insanız yahu zaten uzun zamandır kahve içmiyorum![]()
tamam canım :) ay geçen hamile biri patlıcan yedim bir şey olur mu diyorduSık dişini az kaldı şuan içebilirsin kahveyi cano yarim fincan iki günde bir iç ondan bişey çıkmaz
Garfield sın balık sevmek zorundasn çünküBayılırım büyük balık![]()
Son 1 saat 2 dkhayırlı iftarlar kızlar ❤♡❥❤♡❥![]()
Allah sabır versin vallaSon 1 saat 2 dk![]()
Siz önde gidiyorsunuz.Allah sabır versin vallaburda açmayan kalmadı galiba
❤♡❥❤♡❥
ay ben tutmadığım halde heriften çok yiyorum yaSiz önde gidiyorsunuz.
Millet göbüşu doyurdu biz halen saat sayiyoruz![]()
3 senedir bende tutmuyordum. Bu sene tutunca baya zorlandım. Allah sabır versin Hadi biz evdeyizde zor şartlarda calısip tutanlara Allah kolaylik versin.ay ben tutmadığım halde heriften çok yiyorum yayapacak bir şey yok tatlım ya
![]()
aynen tatlım ya fırınlarda çalışananlar felan3 senedir bende tutmuyordum. Bu sene tutunca baya zorlandım. Allah sabır versin Hadi biz evdeyizde zor şartlarda calısip tutanlara Allah kolaylik versin.
Yarım saate yakın zaman kaldı.aynen tatlım ya fırınlarda çalışananlar felanben evde tutmuyorum çok üzülüyorum tutmadığım için ama yapacak bir şeyim yok
az kaldı seninde iftara❤♡❥❤♡❥
az kalmış işte :) sahur kaçta oluyor ? hahah :)Yarım saate yakın zaman kaldı.
Bende fırında calısmıstim. Deneyip tutamamıstım.![]()
3:20 de oluyoraz kalmış işte :) sahur kaçta oluyor ? hahah :)
kız siz baya tutuyormuşunuz :) Allah sabır versin valla3:20 de oluyor
Amin insallah :)kız siz baya tutuyormuşunuz :) Allah sabır versin valla
bekleriz tatlım sahura kadar açığız :) tabi çaycı başımız biraz yoğun kendin kalkıp alıyorsun çayıAmin insallah :)
Neyse ben yavastan sofrayı kurayım.
sonra yine buralardayim tabiki![]()