- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #7.241
Karpuzcuuu geldiiiii hanıımmm
Kkaarrpuuzzz
Kkaarrpuuzzz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahah delüüKarpuzcuuu geldiiiii hanıımmm
Kkaarrpuuzzz![]()
Bugün slow motion takılıyorumhahahah delüüsen nerdesin bakem :)
Balık dedin,beni benden aldın çikilatammBalık sever misin kız :))
Sende seviyorsun demekBalık dedin,beni benden aldın çikilatamm![]()
Hahhahhaa,kara bir kız doğurursun yazsaydınıztamam canım :) ay geçen hamile biri patlıcan yedim bir şey olur mu diyordu![]()
Ah balık olsun yeterki,ben temmuz sıcağında kiremitte alabalık yemiş adamımSende seviyorsun demekama yazın da hiç.gitmiyor be sanki.
![]()
Forumlara tıkla, konun neyle ilgiliyse başlıklardan bul tıkla, yeni konu aç butonu varKızlar benim derdim var yazacağım yeni uyeyim nasıl yazacağım dondum kaldım sinirden
Bu sayfanın üzerindeki bir derdim var yazısına tıkla canım,yeni konu aç yazıyor ona tıkla sonra...Kızlar benim derdim var yazacağım yeni uyeyim nasıl yazacağım dondum kaldım sinirden
Yani nickinden anlamam gerekirdi :)Ah balık olsun yeterki,ben temmuz sıcağında kiremitte alabalık yemiş adamım
Denizin kokusu,balığı,herşeyine kurban...
Çikilota gı nerelerdesinYani nickinden anlamam gerekirdi :)
Bebeğim misafirlikler git geller bitmiyor :/ e birde bebek.. O başlı başına yetiyor zaten. Şuan da ayağmda sallıyorum o arada giriyorm yani :)Çikilota gı nerelerdesin
İyi geceler elma şekerim ♡İyi geceler sekerler
Nbr kuzummm=)İyi geceler elma şekerim ♡
İyi geceler elma şekerim ♡İyi geceler sekerler
İyiyim canım benim sen nasılsın :) pek gelemiyorm bende uğraşıyorumNbr kuzummm=)