- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #7.261
Kov hepsini ya ne uğraşıyonBebeğim misafirlikler git geller bitmiyor :/ e birde bebek.. O başlı başına yetiyor zaten. Şuan da ayağmda sallıyorum o arada giriyorm yani :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kov hepsini ya ne uğraşıyonBebeğim misafirlikler git geller bitmiyor :/ e birde bebek.. O başlı başına yetiyor zaten. Şuan da ayağmda sallıyorum o arada giriyorm yani :)
Müge anlı ile iletişime geçiyorduk az daha :)))İyi geceler sekerler
Öyle olmuyorduuKov hepsini ya ne uğraşıyon![]()
Öyledir bu bebelerÖyle olmuyorduubebiş zorluyor aslında yoksa daha kolay olacak siteye girmem. Eşimde sağolsun o 2 dk bulduğum fırsatta bir siteye bakayım desem hemennn başlıyor. Yok sen iyice bağımlı oldun yok sen iyice kendini kaptırdınnn kıskanıyor ya
1 bebeğim var kova ablasıÖyledir bu bebeler
Ne kadarlık?
Nikotin var diye demiştir ama o çiğ patlıcanda degilmi yaatamam canım :) ay geçen hamile biri patlıcan yedim bir şey olur mu diyordu![]()
Allah seni ne yapmasın manyak bende niye soruyor bu kız bunu diyorumGarfield sın balık sevmek zorundasn çünkü![]()
Ve çok tembel uykucu olmanda gerekiyorAllah seni ne yapmasın manyak bende niye soruyor bu kız bunu diyorum![]()
Tembel değilim ama uykucuyum 14 saat uyumuşum var ayıptır söylemesiVe çok tembel uykucu olmanda gerekiyordeğilsen öyle olmaya çalış
![]()
![]()
Maşallah kuzumTembel değilim ama uykucuyum 14 saat uyumuşum var ayıptır söylemesi![]()
Maşallah o kadar uyuyamam da benim rekor 14 saatMaşallah kuzumbenm babam bir kere tam 2 gün uyumuş biliyor musun
İyiymiş yineMaşallah o kadar uyuyamam da benim rekor 14 saat![]()
Oyy tam kritik ay...1 bebeğim var kova ablasıay böyle de olmadı
8 aylığı bitirmek üzere kuzuuuum
Ya deliksiz uykuyu çok özledim bennMaşallah o kadar uyuyamam da benim rekor 14 saat![]()
Ohhh ya dünya varmış.bekleriz tatlım sahura kadar açığız :) tabi çaycı başımız biraz yoğun kendin kalkıp alıyorsun çayı❤♡❥❤♡❥ hayırlı iftarlar ❤♡❥❤♡❥
Sağol cnmOyy tam kritik ay...
Benimki 8.aydan sonra yumruğunu masaya vurmaya başladı (mecaz olaraktan )
Allah bağışlasın
Kız koriş hiç nesquink yapıyor musun kızOhhh ya dünya varmış.
Çay sevmem zati. Kakaolu süt içerim ben![]()
Kahvaltilik gevrekler onu mu diyorsun. cocopops mu ne?Kız koriş hiç nesquink yapıyor musun kızay ama çok güzel
hani sütün içine top gevrek oluyor ya
![]()
He kız onu diyorum :) bayagidir yemiyorum gecen baktim yenisi cikmis kardesim götürüyorKahvaltilik gevrekler onu mu diyorsun. cocopops mu ne?
Seviyorum canim. Sütle karistirmadan bile yenir onlar. :)He kız onu diyorum :) bayagidir yemiyorum gecen baktim yenisi cikmis kardesim götürüyor