- 30 Ocak 2017
- 14.770
- 200.139
- 598
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #7.281
Sütle daha güzel oluyor ama :) 2 ay oluyor sanırm bir arkadaşm gelmişti. Koyduk onu ortaya kase kase götürdükSeviyorum canim. Sütle karistirmadan bile yenir onlar. :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sütle daha güzel oluyor ama :) 2 ay oluyor sanırm bir arkadaşm gelmişti. Koyduk onu ortaya kase kase götürdükSeviyorum canim. Sütle karistirmadan bile yenir onlar. :)
Sağol cnmyavyum sen ne zaman başladın yürütece? Cevabını hasretle bekliyorum şuan çünkü geç mi kaldım diye düşünüyorm hep
Yok geç değil yaSağol cnmyavyum sen ne zaman başladın yürütece? Cevabını hasretle bekliyorum şuan çünkü geç mi kaldım diye düşünüyorm hep
İyiyim canım benim sen nasılsın :) pek gelemiyorm bende uğraşıyorum
Severim öyle şeyleri.Sütle daha güzel oluyor ama :) 2 ay oluyor sanırm bir arkadaşm gelmişti. Koyduk onu ortaya kase kase götürdük![]()
Eşim film açıyor ben belki olamayabilirimBende canim
Bu gece burdayım ama..
Müge anlı ile iletişime geçiyorduk az daha :)))
Eşim film açıyor ben belki olamayabilirim![]()
Ağzımızın tadını biliyoruz bacımm :)Severim öyle şeyleri.
Yulaf ezmesi oluyor, tatlandirilmis, icinde meyve cikolata ya da kuruyemis oluyor. Bende onlara bayiliyorum![]()
Sağol bitanemm ama unutma beni konuşucazz ♡Hadi yaa iyi seyirler sekercimm
Heralde yaniAğzımızın tadını biliyoruz bacımm :)
Pardon tanışıyormuyuz ????Haha bak o bulur çıkarırdı beni ortaya=))
Enya misafir ağırlamaktan bitkin bir halde
Der yardima gelin diye yayın da yapardi=)
hahah aynı benim herifÖyle olmuyorduubebiş zorluyor aslında yoksa daha kolay olacak siteye girmem. Eşimde sağolsun o 2 dk bulduğum fırsatta bir siteye bakayım desem hemennn başlıyor. Yok sen iyice bağımlı oldun yok sen iyice kendini kaptırdınnn kıskanıyor ya
bana bi çay lütfenBende canim
Bu gece burdayım ama..
aynen taSeverim öyle şeyleri.
Yulaf ezmesi oluyor, tatlandirilmis, icinde meyve cikolata ya da kuruyemis oluyor. Bende onlara bayiliyorum![]()
hahah tabi tabiEşim film açıyor ben belki olamayabilirim![]()
kız çaycı başımızı tanımıyor musunPardon tanışıyormuyuz ????
(Temizlikten kıçına vura vura kaçan smiley)
![]()
Temizlik diyor yardım diyorhahah tabi tabi
kız çaycı başımızı tanımıyor musun![]()
hahahahTemizlik diyor yardım diyor
Tanımıyor olabilirim şu an![]()