- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #7.701
iyiyim tatlım :) bayadır görünmüyorsun :)Hosbulduk nisanim, nasilsin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim tatlım :) bayadır görünmüyorsun :)Hosbulduk nisanim, nasilsin?
Ahahahahaah yaaaa büyükse bahçen iki tavuk alında koyun bari yaaa hem gork olunca çıkartır 6 aylık oldumu keser yersinizKiz o sitileto lari hic gitmiyor gözümden esime dedim dun nerden bulursan bu bize taze tavuk al neyseki kesme bi tane buldu
Aslinda burdayimda sohbete girmedim, canim skildi birinin yazdigina sogudum birdeniyiyim tatlım :) bayadır görünmüyorsun :)
Valla aldır da bugün bizde pazar yok.teee aydına gidemem simdik market iside ben sevmiyorumAyyy hakkat gzl gider bn aldircm :))) dun de aklma gelmisti iftara annemlere gttk unttk ama bgun dha da dayanamam gari :)))
Uyku deme bana uyku deme :) yat valla hatta bide benim yerime yat :) bende bilmiyorum ya bugun bi keyfsizim, duygusalimOf guveysinden hallice uykusuz misafir gönderdim şimdi kocada yemeğe geldi gitti mi vuracam kafayı.yatacam hayallerim var inşallah bir engel çıkmazsa sen ne olsun hayirdir
Kim nerde ne zamanAslinda burdayimda sohbete girmedim, canim skildi birinin yazdigina sogudum birden![]()
Acaba kimmmAslinda burdayimda sohbete girmedim, canim skildi birinin yazdigina sogudum birden![]()
Acaba kimmm![]()
Kim nerde ne zaman[/QUOTE
Ya belki bana oyle geldide yani iyi niyetle sordugum biseyde biraz farkli bi cvp aldim.dahada yazmadimadi lazim degil
Acaba kimmm![]()
Bizimde oazr dundu iste dun alalm dedk snra iftrdi dogm gnumdu derken unttk pazrda ck dha gzl oluuo tbi markette tek tip hemde pahali :))Valla aldır da bugün bizde pazar yok.teee aydına gidemem simdik market iside ben sevmiyorum![]()
Kuzuum kimseyi takmıcaksın hele burada ki klavye artistlerinii hiç tınlama :) onlar ancak parmaklarıyla laf sokmayı çalışırlar. Karşılarına geçsen gık diyemezler:) nasil alinti yaptiysam birbirine girmis hepsi :)
He kız geldim napıyosn :)
Yuhhh bu ne be ev sahibi bile bukdr kapiya gelmio :))))Nerde catlak ben orda gecen gun iki geç kiralik ev ariyorlardi bende balkonda oturuyomm aba dedi birsi burda kiralik daire yok mu bilmiyorumm yok galiba dedim cocuk arkasina döndü gitti bi satat sonra geldi abla siz daha burda mi oturacaksiniz evet gordugun gibi oturuyoruz neyse dun tekrar kapi caldi gene o adam abla ne zaman cikmagi dudunuyorsuniz1. Yil yada 2 yil sonra tm dedi cikinca haber verin tatm dedimm
kapiyi kapattım iki sat sonra gelmis abla numarami vermeyi unutmusm
onuda aldimm simdi gozumm hep kapida gene gelecek
![]()
Iyilik sen nasilsin tatlimm bi ara seni kirmismm hep icimde kaldi lütfen kusura bakma olur ❤❤He kız geldim napıyosn :)
Kiz cocuk sabana benziyordu tuhaf bi tiptiTuhhh bu ne be ev sahibi bile bukdr kapiya gelmio :))))![]()
Ya takmam da kafasi baska biseye bozuk belli beni tersliyo. Bendede boyle bi huy var insanlardan cabuk soguyorum iste :) ama dedigin gibi klavye artisti cok burdaKuzuum kimseyi takmıcaksın hele burada ki klavye artistlerinii hiç tınlama :) onlar ancak parmaklarıyla laf sokmayı çalışırlar. Karşılarına geçsen gık diyemezler
Hahahah zaten saban olmasa milletn kapisina bikdr gdilmez ama sn ynede dikkt et ev bahane olablr...Kiz cocuk sabana benziyordu tuhaf bi tipti
Yok be önemli değil ben çoktan unuttmIyilik sen nasilsin tatlimm bi ara seni kirmismm hep icimde kaldi lütfen kusura bakma olur ❤❤