- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #7.741
Yengeç farkıEvet farkettm gozume girdin hahahaha :)))
Teskkr ederm cnm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yengeç farkıEvet farkettm gozume girdin hahahaha :)))
Teskkr ederm cnm![]()
Küfür etmiyoruz ağzımıza almıyoruzDemek seninde sabıkan var :)) eee gardaşım kanlı yollardır bunlaar geçmesi zordur![]()
kime canın sıkıldı tatlım:) nasil alinti yaptiysam birbirine girmis hepsi :)
AslaaaKüfür etmiyoruz ağzımıza almıyoruz![]()
Valla aradım taradım bulamadım çok da merak ettimkime canın sıkıldı tatlım![]()
selam tatlım❤♡❥❤♡❥selam kızlar![]()
kız sana ne oldu bugünDiktir git gibi meselakavşak gibi
ahahahaha
aay bugün bir değişiğim
hoş geldin bu arada :)
Terbiyesini anasinda unutmuş zaarkız sana ne oldu bugünterbiyesiz
![]()
doğum günün kutlu olsun tatlım❤♡❥❤♡❥Kutlamasydin bari hihhhh tskler o zmnn![]()
O ne demek?Terbiyesini anasinda unutmuş zaar![]()
Annene gitmedimiydin gecen sen orda kalmis al da gelO ne demek?
evet acayip sinir olurumKüfür etmiyoruz ağzımıza almıyoruz![]()
Hiç sevmem etmemevet acayip sinir olurumben etmem anca çok ama çok canım acıdığında elimi felan kesersem ayağımı bi yere vurursam ani ufak küfür çıkar
![]()
Bence bu komik değil. Burada arkadaşla makara yapıyorduk şimdi böyle bir şey söylemen hiç hoş olmadı. Samimi olmak demek bu demek değil.Annene gitmedimiydin gecen sen orda kalmis al da gel![]()
Makara yaptığının farkındayım canım tabiki o kadar anlamayan biri değilimBence bu komik değil. Burada arkadaşla makara yapıyorduk şimdi böyle bir şey söylemen hiç hoş olmadı. Samimi olmak demek bu demek değil.
Bence bu komik değil. Burada arkadaşla makara yapıyorduk şimdi böyle bir şey söylemen hiç hoş olmadı. Samimi olmak demek bu demek değil.
kızlar şurda geyik yapıyoruz ❤♡❥❤♡❥ olmasın böyle şeyler aaaa :)Makara yaptığının farkındayım canım tabiki o kadar anlamayan biri değilim
Yani tabiki ciddi soylenmemis birşey olduğunu anlamadı okızlar şurda geyik yapıyoruz ❤♡❥❤♡❥ olmasın böyle şeyler aaaa :)
Ama terbiyeni annende unutmuşsun demen çok gereksizdi. Eğer makara tarafını anladıysan bu şekilde söylemene gerek yoktuMakara yaptığının farkındayım canım tabiki o kadar anlamayan biri değilim
Yahu bunda büyütülecek birşey yok nisan sana ne diyon kız terbiyesiz dedi bende annesinde unutmuş zaar dedim yani art niyetli birşey değildi sen bana söylesen ben yanlış anlamazdım sahsenAma terbiyeni annende unutmuşsun demen çok gereksizdi. Eğer makara tarafını anladıysan bu şekilde söylemene gerek yoktu