"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Walla esim geldi yazamadim konu farkli yerlere tasinmis. Isin esprisindeydik. Lutfen kirmayalim birbirimizi :KK43: bu sohbet alaninda degil bu arada benim kirildigim oraya firmiyorum artik :) Lazi Oxorca Lazi Oxorca canim dogum gunun kutlu olsun, nice mutlu senelere.
Cok tsk ederm ugur bocegm amin insallahhh hepimiz nice mtlu huzurlu senelere ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Sibish gecende biriyle knsuodm baska br topikte kizla iki gn knstk baya tnistk 2. Gun espri yptm anam bu aslan gbi bir basladi yahu diom ska yaptm dio yk nsl ska yaparsn bni kac gn tnion ula diom sohpetn adi samimi sohpet nie geldn ozmn bturlu anlamadi ardan zmn gecti anladi da ozmnda bn anlamadm :)))) yani anlicn tkilma bole sulre birsuru insn vr mimik de gorunmuo insnlr ska yapldgnibanlamio bazilrida sakadn anlamio bazilrida saka kaldirmio :)))
Üzülüyorum böyle şeyler olunca

Yalanci flan die ska yapmstm oda vay efndm yalanci dedi die tutturdu ama hak verdm snucta mimigmi gormuyo yanls anlamasi ck norml oyuzdn uzerne gtmedm...
Şakasına yalancı demekte bir şey yok. Burada ki konu kapandı ama sadece şunu dipnot geçeyim, madem dedin ki bazıları şakadan anlamıyor.

Bu şakadan anlamıyor durumu değildi bende. Çok kolay halledilebilir bir durumdu aksine ben kinci kasıntı değilimdir hiç. Ama insanın alındığı durumlar olabilir. Önemli olan bunu anlayabilmek ve düzeltebilmek. Yoksa gayet espiri anlayışı olan bir insanım iyi tanırlar beni. Herkesin hassasiyetleri olabilir. Bu konuyu kapatalım ama. Sadece şakadan anlamama kısmını düzeltmek istedim

Ben genel olarak bir daha açıklayayım kimseye o kelimeyi kullanmadım kullanmam sadece bir espriydi ve bence bana göre artı niyet gozetilecek birşey değildi ki hergun bir yerde değiliz oturup kalmıyoruz burdan ne kadar taninabilirde öyle bir cümle kurulacak birşey olabilir iki stres atalım diye herkes birbirine takılıyor banada birsuru şey söyleniyor kimseyi takmam takmadım yanlış birşey söylediyse bile ben o şekilde anlayıp öyle cevap vermedim ve rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın özür dilerim hadi selamatle

Şakasına yalancı demekte bir şey yok. Burada ki konu kapandı ama sadece şunu dipnot geçeyim, madem dedin ki bazıları şakadan anlamıyor.

Bu şakadan anlamıyor durumu değildi bende. Çok kolay halledilebilir bir durumdu aksine ben kinci kasıntı değilimdir hiç. Ama insanın alındığı durumlar olabilir. Önemli olan bunu anlayabilmek ve düzeltebilmek. Yoksa gayet espiri anlayışı olan bir insanım iyi tanırlar beni. Herkesin hassasiyetleri olabilir. Bu konuyu kapatalım ama. Sadece şakadan anlamama kısmını düzeltmek istedim
bn kendm icin kategorilere koydum bazilri sakadn anlamio bazilri svmez bazilri kittir vs gibi snnle alakali yorm ypmadm bn karismam arnzda cnku ok

Ben genel olarak bir daha açıklayayım kimseye o kelimeyi kullanmadım kullanmam sadece bir espriydi ve bence bana göre artı niyet gozetilecek birşey değildi ki hergun bir yerde değiliz oturup kalmıyoruz burdan ne kadar taninabilirde öyle bir cümle kurulacak birşey olabilir iki stres atalım diye herkes birbirine takılıyor banada birsuru şey söyleniyor kimseyi takmam takmadım yanlış birşey söylediyse bile ben o şekilde anlayıp öyle cevap vermedim ve rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın özür dilerim hadi selamatle
Yahu bukadr buyutme cnm her genc kizin basina gelr yanls anlasilma oldu tarflr brbrni dnledi anladi tmm olay btti ❤️❤️❤️

Direk benm için yazsaydn keşke benden başkası yanlış anlamadı ki aramızda gerçekleşti. Önemli değil sorun değil. Bu o kadar büyütülecek bir durum değil. Ben büyütmedim aslında. Öyle görünmesinin sebebi senin bana, şaka yapmam artık demendi. Severim seni. Ama anlaşılabilmeyi de seviyorum. Bu yüzden küsüp gitme

Back
X