- 13 Eylül 2015
- 21.917
- 68.884
- 598
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #8.021
Allah en kolayından nasip etsin canımhahahyazarım tatlım yine inşallah❤♡❥ღ❣❤♡❥ღ❣hayırlısıyla doğuırsaydım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah en kolayından nasip etsin canımhahahyazarım tatlım yine inşallah❤♡❥ღ❣❤♡❥ღ❣hayırlısıyla doğuırsaydım
![]()
amin tatlım❤♡❥ღ❣ çok sağolAllah en kolayından nasip etsin canım
yok kız ama gelecek gibiBebiş mi geliyooo![]()
anaaa...ne kadar yakın kız...:)yok kız ama gelecek gibibilmiyorum değişik bir his var sanki çok yakın gibi :)
yani açıklamak zor ama his diyelim :)anaaa...ne kadar yakın kız...:)
Hissediyorsan doğrudur
Sonuç nasilSaçımı zencefil ve zerdeçal ile açtım
Dün gece makarası döndü diğer topikte...
Buraya yanlışlıkla yazdım![]()
Fena değil :)))Sonuç nasil
Nisan doğurmaya mi gittin kız zaten rüyamdaki yazıyordu bu gece Sibel ben doguruyom diyeFena değil :)))
Var bir şey sibel,baksana hiç ses yokNisan doğurmaya mi gittin kız zaten rüyamdaki yazıyordu bu gece Sibel ben doguruyom diye![]()
İnsan bi profilime bakar hayırsızVar bir şey sibel,baksana hiç ses yokEki Görüntüle 2007152 Ben lohusa şerbetlerini hazır edeyim de,nolur noolmaz![]()
Bize katıl canım,şimdi sessiz ama eğlencelidir normalde buralar...Kızlar ben bir sizin gibi cana yakın ve içten olamadım...
Insanlarla samimiyet kurmaktan kaçtım.
Kurmak istedigimde de sürdüremedim.
Ne çaya bir arkadaşıma gittim. Ne de kayinvalidemle oturup gezdik..
Kocam bile bana uzak davranıyor..
Ben yapı itibariyle sessizim. Bunu nasıl çözerim bir el atin dertleselim
Abovv fırça atıyo,demekki iyiİnsan bi profilime bakar hayırsız
Gir kendin benim profile okuAbovv fırça atıyo,demekki iyi![]()
Bize katıl canım,şimdi sessiz ama eğlencelidir normalde buralar...
Kız,ben iyisin yani doğurmadın,yani bebek yerinde sandııım,beşikteymiş aaaaayGir kendin benim profile okuküstüm sana İnsan bi hayırlı olsun der
Hahaha delüKızlar,alın kalan eşyalarınızı,temizlik var,bebek gelecek.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@sibell09 toz bezleri nerdeydi canım,Bu bez tüy bırakıyorHah tamam buldum canım buradaymış
@Tatlicadi Meg adi Meg ,şunu bitirmisin canım,yetiştiremedim
,nisan giyecek süslü süslü
![]()