- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #8.061
ay kıyamamKızlar çok sallandık bu sefer![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay kıyamamKızlar çok sallandık bu sefer![]()
Canım geçmiş olsun,annemdeydim az önce kardeşim söyledi ama şiddetini bilmiyordum,baya olmuş,rabbim korusun herkesiKızlar çok sallandık bu sefer![]()
Kızlar çok sallandık bu sefer![]()
hahah aldı sağolsun ama daha kutlamadık akşam kutlarız❤♡❥ღ❣
Canimmm iyiki doğdun nice yilaraa❤❤ay ay beni çok şımartıyorsunuz amaçok teşekkür ederim canım benim ❤♡❥ღ❣
![]()
sağol canım benim❤♡❥ღ❣ gözükmüyorsun hiçCanimmm iyiki doğdun nice yilaraa❤❤
Canimmm iyiki doğdun nice yilaraa❤❤ay ay beni çok şımartıyorsunuz amaçok teşekkür ederim canım benim ❤♡❥ღ❣
![]()
Rabbim kimseye göstermesin canli şahidi olarak cok zorKızlar çok sallandık bu sefer![]()
He kiz musait olamadimm pek misafir galan cagirdik nasil oldun kiralicemm bebek nasill ne ism koydunuzsağol canım benim❤♡❥ღ❣ gözükmüyorsun hiç![]()
''duru'' koyduk tatlım❤♡❥ღ❣ özlettin kendini amaHe kiz musait olamadimm pek misafir galan cagirdik nasil oldun kiralicemm bebek nasill ne ism koydunuz
Herkes nerede bakalimm iftara kactiniz he sizi hayvan eti yemisler:)
Tövbe tövbe sabah sabah canimiz cekti
Tövbe tövbe sabah sabah canimiz cekti![]()
Niye hersey sesiz icimden bi sarki soylemek geldi öhu öhu soğuk odalar yoksunuz bu topikte neye yarar yazsmm ust uste sozler amanan oğlan bizm kiz bizm![]()