- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #8.301
Günlerdir yemek yiyememis biri olarak bu çok iyi geldi kuzum eline sağlık olsun inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günlerdir yemek yiyememis biri olarak bu çok iyi geldi kuzum eline sağlık olsun inşallah
Şuan en çok ihtiyacım olan şey huzurlu bir yerde iki lokma yemek galibaafiyet olsun canım hazırladım bile
![]()
Şuan en çok ihtiyacım olan şey huzurlu bir yerde iki lokma yemek galiba![]()
Sağol kuzummm ellerine dert gormesin
İçelim kuzum içelim evime geçeyim birgun kardeş topiklerde kahvaltı bilumum ikram öğle yemeği meyvesi akşam yemeği çayı kahvesi dondurması karpuzu herşeyi bendenaynen canım
karnını doyur karşılıklı çay içelim![]()
İçelim kuzum içelim evime geçeyim birgun kardeş topiklerde kahvaltı bilumum ikram öğle yemeği meyvesi akşam yemeği çayı kahvesi dondurması karpuzu herşeyi benden![]()
Vallahi bende öyle hissediyorum inşallah öyle olacak bana eşime bize çok iyi gelecek gidip şimdi bile boşken oturasim var yaaa gidip bakıp bakıp geri geliyorumhaha inşallah canım
o ev sana iyi gelicek bacım
ben hissediyorum
ve hislerimde yanılmam
![]()
Owwww sunumların prensesi yesinler senin sunumlarını![]()
hadi karşılıklı çay içelim !
gülümüz de var. .
Vallahi bende öyle hissediyorum inşallah öyle olacak bana eşime bize çok iyi gelecek gidip şimdi bile boşken oturasim var yaaa gidip bakıp bakıp geri geliyorumhayal kuruyorum
![]()
Owwww sunumların prensesi yesinler senin sunumlarını![]()
Hoşgeldin çiçeğim,gelir herhalde,sen nasılsın
iyiyim canım tarkan dinliyorum.Hoşgeldin çiçeğim,gelir herhalde,sen nasılsın
Ahahaha teşekkür ederim dinlerim büyük bir zevkleinşallah canım sana ve eşine bir şarkı armağan edicem özelden=)
yeni evde dinlersiniz.
Gerçekler bunlar utanmautanırım bak şimdi![]()
Ya enyalios ya,Buyurun hanımlar size dondurma ısmarlıyorum. . =)
gelmez oHoşgeldin çiçeğim,gelir herhalde,sen nasılsın