- 22 Nisan 2015
- 19.193
- 116.739
- 798
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #8.321
Ya enyalios ya,hızır mısın nesiiin,nasılda bilir ne iyi gider diyee
,hemde özenle hazırlaaar
Ay öpmeden duramam
![]()

6.hissim kuvvetli ondan hep şekercim,

işi mi var acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya enyalios ya,hızır mısın nesiiin,nasılda bilir ne iyi gider diyee
,hemde özenle hazırlaaar
Ay öpmeden duramam
![]()
neden canım?gelmez o![]()
geziyor biseyler alcakmisneden canım?
Tarkan hmm iyii,bende evden eşlik ediyorum çayımla size @tuzsuz_ruh uhuma ev iyi gelecek bence de...Bizim de öyle bir taşınma maceramız var,hemde baya baya eski bir eve.Ama o kadar mutlu olmuştuk ki,her odasında sarılmıştık eşimle birbirimize sevinçten,ilk bebeğimiz 2 aylıktı.,Herşey daha iyi olacak sibelim,göreceksin...iyiyim canım tarkan dinliyorum.
sen nasılsın..
Evet kuzum isim var biraz :)
Kim kız ? :)geziyor biseyler alcakmis
İnşallah kuzum iyiki varsınız hepiniz vallahi bana o kadar destek oldunuz ki siz olmasanız naparsin bilmiyorum çok zorlanirdim kendimi toparlayamazdimTarkan hmm iyii,bende evden eşlik ediyorum çayımla size @tuzsuz_ruh uhuma ev iyi gelecek bence de...Bizim de öyle bir taşınma maceramız var,hemde baya baya eski bir eve.Ama o kadar mutlu olmuştuk ki,her odasında sarılmıştık eşimle birbirimize sevinçten,ilk bebeğimiz 2 aylıktı.,Herşey daha iyi olacak sibelim,göreceksin...![]()
Tamam kuzum ❤❤❤❤
@Olmayacakduam :)Evet kuzum isim var biraz :)
Kim kız ? :)
Biz seni çok seviyoruz sibelcim,senin adına heyecanlanıyorum inan.İlk sabah kahvaltısını yaparken,şüküür diyeceksiniz,dünya varmışİnşallah kuzum iyiki varsınız hepiniz vallahi bana o kadar destek oldunuz ki siz olmasanız naparsin bilmiyorum çok zorlanirdim kendimi toparlayamazdim
İnşallah inan huzurla iki lokma yemeyeli o kadar uzun zaman olduki şükür namazı kilicam çok teşekkür ederim canım bende sizi çok seviyorum vallahi kardeşim oldunuzBiz seni çok seviyoruz sibelcim,senin adına heyecanlanıyorum inan.İlk sabah kahvaltısını yaparken,şüküür diyeceksiniz,dünya varmış![]()
Tarkan hmm iyii,bende evden eşlik ediyorum çayımla size @tuzsuz_ruh uhuma ev iyi gelecek bence de...Bizim de öyle bir taşınma maceramız var,hemde baya baya eski bir eve.Ama o kadar mutlu olmuştuk ki,her odasında sarılmıştık eşimle birbirimize sevinçten,ilk bebeğimiz 2 aylıktı.,Herşey daha iyi olacak sibelim,göreceksin...![]()
Kiz have a bagir kid uyuyor :)) geldim
Ağlayabilirim oraya gidince vallaaynen herşey çok daha iyi olacak..
ne güzel bir duygudur o dimi,
burası bizim demek..
aile olmak..
![]()
Ağlayabilirim oraya gidince valla![]()
Mutluluktan aglicam herhaldeağla , canım
ağlama demem.
ağlarsın, rahatlarsın. .
![]()
Hemde nasıl canım,paha biçilemez.Bizde altlı üstlü oturmuştuk ilk yıl.Perşembenin gelişi çarşambadan belli olunca erken davrandık.Ve şunu uygulamalı öğrendim ki,nerede huzurluysan,gerçek yuvan orasıdır.İsterse 1 göz ev olsun...aynen herşey çok daha iyi olacak..
ne güzel bir duygudur o dimi,
burası bizim demek..
aile olmak..
![]()
Mutluluktan aglicam herhaldeüzüntüden o kadar çok ağladım ki bu sene artık yaşatmasın Allah