"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

iyiyim canım tarkan dinliyorum.
sen nasılsın..
Tarkan hmm iyii,bende evden eşlik ediyorum çayımla size @tuzsuz_ruh uhuma ev iyi gelecek bence de...Bizim de öyle bir taşınma maceramız var,hemde baya baya eski bir eve.Ama o kadar mutlu olmuştuk ki,her odasında sarılmıştık eşimle birbirimize sevinçten,ilk bebeğimiz 2 aylıktı.,Herşey daha iyi olacak sibelim,göreceksin...:KK19:

Tarkan hmm iyii,bende evden eşlik ediyorum çayımla size @tuzsuz_ruh uhuma ev iyi gelecek bence de...Bizim de öyle bir taşınma maceramız var,hemde baya baya eski bir eve.Ama o kadar mutlu olmuştuk ki,her odasında sarılmıştık eşimle birbirimize sevinçten,ilk bebeğimiz 2 aylıktı.,Herşey daha iyi olacak sibelim,göreceksin...:KK19:
İnşallah kuzum iyiki varsınız hepiniz vallahi bana o kadar destek oldunuz ki siz olmasanız naparsin bilmiyorum çok zorlanirdim kendimi toparlayamazdim

İnşallah kuzum iyiki varsınız hepiniz vallahi bana o kadar destek oldunuz ki siz olmasanız naparsin bilmiyorum çok zorlanirdim kendimi toparlayamazdim
Biz seni çok seviyoruz sibelcim,senin adına heyecanlanıyorum inan.İlk sabah kahvaltısını yaparken,şüküür diyeceksiniz,dünya varmış;)

Biz seni çok seviyoruz sibelcim,senin adına heyecanlanıyorum inan.İlk sabah kahvaltısını yaparken,şüküür diyeceksiniz,dünya varmış:KK66:
İnşallah inan huzurla iki lokma yemeyeli o kadar uzun zaman olduki şükür namazı kilicam çok teşekkür ederim canım bende sizi çok seviyorum vallahi kardeşim oldunuz

aynen herşey çok daha iyi olacak..
ne güzel bir duygudur o dimi,
burası bizim demek..
aile olmak..

;)

aynen herşey çok daha iyi olacak..
ne güzel bir duygudur o dimi,
burası bizim demek..
aile olmak..

:KK66:
Hemde nasıl canım,paha biçilemez.Bizde altlı üstlü oturmuştuk ilk yıl.Perşembenin gelişi çarşambadan belli olunca erken davrandık.Ve şunu uygulamalı öğrendim ki,nerede huzurluysan,gerçek yuvan orasıdır.İsterse 1 göz ev olsun...

Back
X