- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #8.521
ay ifşa olmak istemiyorum amaValla öyle hızlısınız kiarada çok mesaj kaynıyor ismini göremedim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ifşa olmak istemiyorum amaValla öyle hızlısınız kiarada çok mesaj kaynıyor ismini göremedim.
Sonuna kadarrrrhahah tehtite devam yani :)
Sanki 10 tane varay ifşa olmak istemiyorum amaçekirdeğin diğer isimlerinden
![]()
bi kaç tane var hahaSanki 10 tane var![]()
Nelerdir onlar bebi kaç tane var haha![]()
Haaaa şuuu diyip söylüyormuşum. İfşa ederim çok pisay ifşa olmak istemiyorum amaçekirdeğin diğer isimlerinden
![]()
ve benim ismimsımışka,şemşamer,ayçiçeği ,gevrek![]()
Sen bakma bu lohusa çekirdeğe ahahahahahHaaaa şuuu diyip söylüyormuşum. İfşa ederim çok pismemnun oldum. Çok eglencelisiniz valla. Okurken gülüyorum sürekli
![]()
Gibi gibi bende bilmiyorumAyrıldınız mi![]()
Herhalde bunlar bir yaşayan canlı ismi olamaz diye düşünüyorum sayın diğer isimli uyesımışka,şemşamer,ayçiçeği ,gevrek![]()
Şuan miğde kanaması geçiriyorum galiba hiç iyi değilimnasıl olmadı kuzum![]()
Sebep desem çok ileri gitmiş olurmuyum özel değilse tabi ayrıca eğer öyle birşey varsa seni haketmemis demektirGibi gibi bende bilmiyorum
hahah yani bunlarda deniyor çekirdeğeHerhalde bunlar bir yaşayan canlı ismi olamaz diye düşünüyorum sayın diğer isimli uye
Şuan ziyaretçi varmıhahah yani bunlarda deniyor çekirdeğetabi isim olarak sadece benimkisi var
![]()
kuzum hemen hastaneye gitsene :/Şuan miğde kanaması geçiriyorum galiba hiç iyi değilim
1 tane varŞuan ziyaretçi varmı![]()
Tam bi öğrenince bende anlatıcam size canım sözüm olsunSebep desem çok ileri gitmiş olurmuyum özel değilse tabi ayrıca eğer öyle birşey varsa seni haketmemis demektir
Dua edin bana kuzularkuzum hemen hastaneye gitsene :/
O çok sayın ziyaretçi herhal senin tanıdık olamaz çekirdek hanım Ahahahaha takip edermiş seni ifşa ederimmmm seni ziyaretçiye çok pis1 tane var![]()