- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #8.561
ben zaten büyüğüm ben konuşurum demiştimAhahahahahahha akıl yaşta değil baştadırsen yaşlısın bikerem hihhh
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben zaten büyüğüm ben konuşurum demiştimAhahahahahahha akıl yaşta değil baştadırsen yaşlısın bikerem hihhh
![]()
O sorulara da ben cevap verimmi174 boy şuan kilo 58,5 yaş 29sen söyle bakıyım
Ahahahahahahajajben zaten büyüğüm ben konuşurum demiştim![]()
gel saçımı başımı yol diyorAhahahahahahha susma kizzzzz susmaaaaa![]()
ver bizde öğrenelim :)O sorulara da ben cevap verimmihepsini biliyorum
Ahahahahaha ayıp ayıp terbiyeli kızsın sen öyle şeyler yapamazsıngel saçımı başımı yol diyor![]()
Ahahahahahahha kız arkadaşın sorduğu sorulara diyorum lohusaligi bitmiş lohusa seniver bizde öğrenelim :)
çok ilginçBenims oglum niye agzina ayak parmagini sokuyor su an![]()
deliiiAhahahahahahha kız arkadaşın sorduğu sorulara diyorum lohusaligi bitmiş lohusa seni![]()
AhahahahahahhaBenims oglum niye agzina ayak parmagini sokuyor su an![]()
Merakımı giderdigin için tenks1-kız
2-2. bebişim ilkide kız ( 3 yaşında ilki)
3-normal doğum
4-çok kötüama her şeye değiyor
5-29
6-8 yıllık evliyim ev hanımıyım![]()
3 gundir dizini emiyordu simdi ayak parmagina geçtiAhahahahahahhayirım onun barmaklarini
![]()
amin kuzum cinsiyet belli mi :)Merakımı giderdigin için tenksAllah ikisini de size bağışlasın.
yorum yok benden3 gundir dizini emiyordu simdi ayak parmagina geçtiay cok saskinim su an
![]()
ahahahah kız çekirdek okuyan okumuştur zaaar ifşa oldun hayırlı olsundeliiicevapla diyorum işte
![]()
Kaç yaşında bu oglancik3 gundir dizini emiyordu simdi ayak parmagina geçtiay cok saskinim su an
![]()
İvit. Kız insallah nasip olursa. Erkek çıkmazsaamin kuzum cinsiyet belli mi :)
18 aylik olcak haftayaKaç yaşında bu oglancik