- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #8.621
inşallah çok almazsın :) boyun kaçtı?İyi iyi maşallah emsin kız. Hem zayıflarsın hem bebeğe yarar. Bakalım ben kaç olucam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah çok almazsın :) boyun kaçtı?İyi iyi maşallah emsin kız. Hem zayıflarsın hem bebeğe yarar. Bakalım ben kaç olucam![]()
İnsallahinşallah çok almazsın :) boyun kaçtı?
seninde boy kilo oranın çok iyi ❤♡❥ღ❣İnsallah1.60 . Kısa ve küçüküm
![]()
Yaaa. Teşekkür ederim. Hamile hamile psikolojimi çok etkiledin valla çok teşekkür ederimseninde boy kilo oranın çok iyi ❤♡❥ღ❣
rica ederim kuzum❤♡❥ღ❣❤♡❥ღ❣Yaaa. Teşekkür ederim. Hamile hamile psikolojimi çok etkiledin valla çok teşekkür ederim![]()
Kuzum yapma ya . dondurma çikolata derken çok yeşim akşam akşam . :/ siz yiyin ama :)Eki Görüntüle 2023210 Eki Görüntüle 2023210 Eki Görüntüle 2023211 Eki Görüntüle 2023225
Kurabiyeleri buraya bırakıyorum kızlar,nisankralicesi gözkulak ol,ben çay tepsisini hazırlıyorum canım
![]()
Servis yaptım canım,hoşgeldin,az kalsın eşimle bitiriyorduk")Ne yiyoz hadin gari acim ben cekirdek gibi zeytin citliyom![]()
Oyyyyy arada benide düşünürmüş ellerin dert gormesinn canimmEki Görüntüle 2023230
@tuzsuz_ruh ,yemeğe zaman bulamamışsındır canım,buyur birşeyler atıştır,çay içeceğizEki Görüntüle 2023232
Çok uykum var uyuyacam ben biraz :/Bugün sessizsiniz :)
Bugün sessizsiniz :)
Çok uykum var uyuyacam ben biraz :/
Geyik sohbetlerinde dolaşıyoruz :)yan tarafta yavru kurtlardayız canım =)
Inşallah uyanırımİyi uykular gülüm. .
![]()