- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #8.641
Hahah :)) inşallah duyarım ya neysebben kaçtım ❤Haha duru uyandırır ki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahah :)) inşallah duyarım ya neysebben kaçtım ❤Haha duru uyandırır ki![]()
Singirliyim kabul mu
Singirliyim kabul mu![]()
Bol muhabbetler :) Bende diyorum şaşılacak şeyyan tarafta yavru kurtlardayız canım =)
bana mıSingirliyim kabul mu![]()
Cok yakin bi arkadasim vardi.belki anlatmisimdir.onun.tanistirdigi ve daha sonra kustugu biri vardi sonra tekrar baristi falan aramiza katildi.ters bi kiz.tersliginden bahsettim bigun ordan.bi kiyamet kpartti benim hasta ruhlu olmama kadar getirdi konuyu ki ben hasta ruhlu degil dusunceli bi insanimdir!aaa niye canım? hayırdır?
Sana neden olayim :)bana mı![]()
Sana neden olayim :)
gel kız yafrukurtlarda hamama gidiyoz iyi gelir ❤♡❥ღ❣Cok yakin bi arkadasim vardi.belki anlatmisimdir.onun.tanistirdigi ve daha sonra kustugu biri vardi sonra tekrar baristi falan aramiza katildi.ters bi kiz.tersliginden bahsettim bigun ordan.bi kiyamet kpartti benim hasta ruhlu olmama kadar getirdi konuyu ki ben hasta ruhlu degil dusunceli bi insanimdir!
Neyse o muhabbetten sonra bana cok kirildigini soyledi o sekilde devam ettk gunumuz vardi ona.neyse ramazan girdi gun bitti.sonrada bir dah gorusmedik ki ben o kadar agir lafa ragmen gorustugumuz zamanlarda bisey olmamis gibi konusmaya calistm.ister istemez kirginligimin verdigi bi duraksama ne yapicagini bilememe hali vardi neyse. O sekilde bitti.gecenlerde dayanamadim yazdm.bu sekilde mi kalacak diye sonucta cok guzel gunlerimiz.gecti diye yazdm ben salak kafa.bana o gorustugumuz gunlerde cok soguk oldugunu onun.normal.benm anormal oldugumi falan soyledi.kirilmis ici sogumus benim tavirlarimdan falan.ki kotu tek kelime etmedm.neyse simdi o gerizekali kizla masallah sanki senelrin dostu gibi takiliyor ki zamaninda beni ona karşı dolduranda kendiydi.aralarindan su sizmiyor ve hicbir hatam olmadigi halde ben umrunda bile degilim.adaletsizlik en.nefret ettgim.sey!
Tatile gitmisler ben bi tarafmi yirttim zamaninda biseyler yapalil edelm ugrasmadi kil kipirdatmadi simdi kizdigi sikayet ettigi kizla masallah diyorum kanka . Bunlari gorunce nefret ettim.bide inat gibi fotograf falan koymalar .Gicigim
konu sahibesi oluncaSana neden olayim :)
Evet su lafin anlamini tam olarak anladim hani diyorlar ya herkese sirrini verme dusman olmasi icin tek lafin yeter o hesap oldu benimkide ve o ilk olayda bana neler dedi ben kendimi cok kotu hissettim. Ona verdigim deger fazla agir gelmis bunun altinda ezilmia buyuk ihtimal. Cok uzuldum hala aklımda dedikleri. Ve bana bukadar sinir olmus olmasi ve susmasi.bide bana akil ogretiyordu o konuşmalar olmadab. Bisey diyor mesela dostluk buni gerektirir diye alt çiziyordu surekli. Gorucez dostluk neyi gerektiriyor.benim yaşadıklarımı kendi yasamasi dilegimle.allahl.büyük kalp kirikligimi birakmasin yaninakuzum benim yaa
takma..
insanlar kıskanç olmuşlar,
demek ki
çok güzel gizlemiş
kendini senden..
kurtulduğuna sevinmelisin bence!![]()
Gelmezgel kız yafrukurtlarda hamama gidiyoz iyi gelir ❤♡❥ღ❣
kuzum oradaki biriyle mi ettin ? :/Gelmez
Yok canim yok hem burdan hem oturdugum yerden memleketlimdi yanikuzum oradaki biriyle mi ettin ? :/
gelsene o zaman yafrukurtlara ❤♡❥ღ❣Yok canim yok hem burdan hem oturdugum yerden memleketlimdi yani![]()
Gelmez