- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #8.741
ben içtim çayımı gidiyorumbiliyomyeni demledim çayı zaten gidemezsin!
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben içtim çayımı gidiyorumbiliyomyeni demledim çayı zaten gidemezsin!
![]()
yoooo hiç ihmal etmedinKiz dedim ya gundemi anca takip ediyorum:)))
Ama haklisiniz en azindan aksam sizleri ihmal etmemeliydim![]()
seni özleyen Merak eden insanlar var ama sen bizi sevmiyorsun artikKiz dedim ya gundemi anca takip ediyorum:)))
Ama haklisiniz en azindan aksam sizleri ihmal etmemeliydim![]()
Pfffffyok kuzum ben tanımıyorum halen cevap bile alamıyorum ki. neyse parmaklarımı yoruyorum yine![]()
Aaaaaa hala cevap vermemissss sanaayok kuzum ben tanımıyorum halen cevap bile alamıyorum ki. neyse parmaklarımı yoruyorum yine![]()
bundan sonra parmaklarımı yormuyacam. çünkü bu güne kadar hiç bir ilerleme kaydedemedim =/Pfffffsurda sac yolan smiley yok
Seveyim bari![]()
yaaaa işte ne diyimAaaaaa hala cevap vermemissss sanaa![]()
seni özleyen Merak eden insanlar var ama sen bizi sevmiyorsun artik![]()
Acaba ne kacirdim genebundan sonra parmaklarımı yormuyacam. çünkü bu güne kadar hiç bir ilerleme kaydedemedim =/
beni ihmal ediyorsun daha çok ilgilen diyorum sen ama tam tersini yapıyorsun =/Acaba ne kacirdim gene![]()
Tamambeni ihmal ediyorsun daha çok ilgilen diyorum sen ama tam tersini yapıyorsun =/
İyi akşamlar kızlar,sabahtan beri elektrikler kesik,şarj 0 .Niye su gibi bidonlara doldurulmuyor bu meret
Buraları süpürmüştüm bir ara ama,tozlanmış mı![]()
O tamamen senin için geçerli ben buradayım hatırlıyorum kafam atıyor unutanlaraseni gidi seni senii :)
Haklisinnnyaaaa işte ne diyim![]()
Canemmmm gelmiş hosgelmis ellerine sağlık kuzucugum benimm elektrik idaresini grev yapalimmi gelimmiİyi akşamlar kızlar,sabahtan beri elektrikler kesik,şarj 0 .Niye su gibi bidonlara doldurulmuyor bu meret
Buraları süpürmüştüm bir ara ama,tozlanmış mı![]()
O cantani yerimay bide bana trip atıyor![]()