"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

DH0kvvPXcAAIK4c.jpg

Geçmiş olsun cnm.. hayırdır nesi var??
Saol canım benim. .
Bilmiyorum ki canım uyuttum 10 a geliyordu yatırdım az önce uyandı ağlaya ağlaya öğürünce banyoya zor attık kendimizi çıkardı ne yediyse şimdi uyuyor inşaAllah daha kusmaz midesini mi usuttu acaba :(

Saol canım benim. .
Bilmiyorum ki canım uyuttum 10 a geliyordu yatırdım az önce uyandı ağlaya ağlaya öğürünce banyoya zor attık kendimizi çıkardı ne yediyse şimdi uyuyor inşaAllah daha kusmaz midesini mi usuttu acaba :KK43:
Canim uzme kendini kusmasi kötü bir sey değil aksine iyi bir şey. Geceleri çok soğuk olmaya başladı kuzum hifaya dikkat et ♡ ınsallah bir şey olmaz korkma ♡☆♡☆♡

Aaah ooof,dolaş dolaş anca buldum..Hmm,önce biraz egzersiz,kaslarım açılsın...:spor::spor::spor:Tamaaam... Colorayzn Colorayzn skuat nedir onu da öğreticen bana taammı:KK6:
bir süpüreyim öncee:temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik:
Sileyiiim
@tuzsuz_ruh bu lazımmııı:KK31:Toz alcaam
Bardakları da dizeyim raflaraa,temiz temiiiz:KK71:
Heeeh oolduu:confused:
_Verda_ _Verda_ enyam çıkıyorum canım,anahtar paspasın altında:KK36::KK36:

Aaah ooof,dolaş dolaş anca buldum..Hmm,önce biraz egzersiz,kaslarım açılsın...:spor::spor::spor:Tamaaam... Colorayzn Colorayzn skuat nedir onu da öğreticen bana taammı:KK6:
Sileyiiim
Ahahahahaha bebeğim bunsuz olurmu:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31: beyaz bayraklar göndere :KK75::KK75::KK75:

Sileyiiim
Öhö öhö öhö yosunum cok tozlanmis buralar öhö öhö ay tozdan oksuruk tuttu öhö öhhöö. :hasta:

Sssttt nerde buranin sahibi? Cok pis buralar. nisankralicesi nisankralicesi :63:

Back
X