- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #8.881
Bulmadim kendim yazdimVayyy bozacının şahidi,bi de resmini bulmuş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bulmadim kendim yazdimVayyy bozacının şahidi,bi de resmini bulmuş![]()
hahahahBulmadim kendim yazdimahahah biraz oyle oldu.
![]()
Tapu deme simdi zorlama beni
hahah belgede sahseticilik 6 yıl hapisten başlarTapu deme simdi zorlama benionun sahtesi zor olur.
ay ne dedim ben bir de ifsa ettim kendimi. -_-
![]()
Bulmadim kendim yazdimahahah biraz oyle oldu.
![]()
Ssstt sus yok sahte belge falan. Hem nerden cikti o? Ben bilmem oyle seyler.hahah belgede sahseticilik 6 yıl hapisten başlar![]()
Kiz aşk olsun küstük mü birbirimizenisana öyle diycez ya........
EEEE nisan ne diyosun bu delillere![]()
Ssstt sus yok sahte belge falan. Hem nerden cikti o? Ben bilmem oyle seyler.![]()
Vaaay bilmediği de yok,ziyan oldun sen evlerde nisaaan,hukuk seni kaybettihahah belgede sahseticilik 6 yıl hapisten başlar![]()
kız ne bliyim yani o kadar vardırVaaay bilmediği de yok,ziyan oldun sen evlerde nisaaan,hukuk seni kaybetti![]()
Aaa ne kim,kavga mı var,nerdeKiz aşk olsun küstük mü birbirimize![]()
Haha kiz ne kavgası profiline yorum bıraktım cevap bilem vermedinAaa ne kim,kavga mı var,nerde![]()
Aa görmedim bebeğim,geç kalkan aç yavrularıma köfte ekmek hazırlarken,yetişebildiğime yazıyorum,temiz küçük parmağım anca bunlara yettiHaha kiz ne kavgası profiline yorum bıraktım cevap bilem vermedin![]()
Ahaha kolay gelsinAa görmedim bebeğim,geç kalkan aç yavrularıma köfte ekmek hazırlarken,yetişebildiğime yazıyorum,temiz küçük parmağım anca bunlara yetti![]()
Nerelerdesin bakalıımCanımm :)![]()
Nerelerdesin bakalıım![]()