- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.796
- 298
- 34
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #9.141
Iki gundur ac yatiyorum canimSadece bugün yatmak yetmez daha fazla gün lazım ama aferin sonunda geldin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iki gundur ac yatiyorum canimSadece bugün yatmak yetmez daha fazla gün lazım ama aferin sonunda geldin
Tartıldın miIki gundur ac yatiyorum canim![]()
Ama şöyle bence belki başkasında delil var farkında değil özelden herkes birbirine haber salsin :)Yok demem. Cunku profilini sikayet ettim bir islem yapilmadi. Demek ki izlerini cok güzel gizledi. Elimde delil yokken ispatlayamayacakken soylemem :)
Yok onu uygun bulmuyorum. Belki gercekten degil o. O zaman bosuna birinin adini lekelemis oluruz. Şüphelenen suphelendigini yonetime bildirsin. Onalr geregini yapar.Ama şöyle bence belki başkasında delil var farkında değil özelden herkes birbirine haber salsin :)
Tartilmadim korkuyotum tartilmayaTartıldın mi
Yarın sabah tartilTartilmadim korkuyotum tartilmaya
Desteğin için teşekkür ederim, kalp :)Aaaaaa umut yaşam kaynağı umudu tüketmeyeceksin bunu bana hep sen söylüyorsun unutma
Asıl sana galp bebeğim senin desteğini ben çok gördüm şimdi sıra bana geldiDesteğin için teşekkür ederim, kalp :)
Estağfurullah, teşekkür ederim tuzsuzcugum :)Asıl sana galp bebeğim senin desteğini ben çok gördüm şimdi sıra bana geldi![]()
Estağfurullah, teşekkür ederim tuzsuzcugum :)
Aynen hortladım :)anaaaa ben seni burda değilsin sanıyordum kız gece mesaisine mı geldin gerçi ramazan geliyor demirbaşlar olarak bu sene de burdayiz insallah
şimdiden alıştırma lazım
![]()
E aç doktor olarak gelelim be doktorcumAynen hortladım :)
Aman yaa bu topikten niye devam ettik ki ? Bize topik mı yok :) nisanın hatıralarıyla dolu buralar
Bu sene başka bir yerde olalım litfen, gözlerini belerten emoji :)
Bu gece çok tembelim ,sonraki gecelere bırakalım :)))E aç doktor olarak gelelim be doktorcum
Tamam doktorcum aç ama ramazana kadar belki ben bi kıbrıs yapar gelirim o ara inşallah sen aç ama gelirimBu gece çok tembelim ,sonraki gecelere bırakalım :)))
Açarız ,ayıpsın :)Tamam doktorcum aç ama ramazana kadar belki ben bi kıbrıs yapar gelirim o ara inşallah sen aç ama gelirim
GezmeyeAçarız ,ayıpsın :)
Hayırdır Kıbrıs a niye gidiyosun
Oh ohhh bebesiz tatilin tadını çıkarGezmeye![]()
Inşallah valla bütün senenin yorgunluğu cikacakOh ohhh bebesiz tatilin tadını çıkar![]()