- 23 Mart 2016
- 216
- 324
- 103
Zerre kadar olsa yetecek aslında ama yokkBende mesela deniz ve tatil ahhhh ahhh
Ben de evdeyim çalışmak istiyorum artıkİş iş ve yine iş herşey rutin insan bazen değişiklik istiyor
Korkuyum ben ondan ya aaaaAltı üstü dedikodu yapıyoz kazen karı dedikodusuna alışmali eee nede olsa bizden biri
Lisabella gibi bir seydi galiba benim de bilgim yok ya kazen yazmis ordan gördüm zatenNerede dedikodu orda beenkazen belki sitedn bulmamitır ya belki kadın sonradn bizim siteye üye oldu. Nicki neydi yaa nisabella mıydı acep unuttm
Yetmiyor yetmiyorZerre kadar olsa yetecek aslında ama yokk
Çok erken yapmışsın canım bu zamanlarda olunca başka oluyor. Ne yemek yapacaksın kız bizede gönderYetmiyor yetmiyor
Sabırsızlık yaptım tatili mayısta yaptım şimdi hiç tatil yapmamış gibiyim
Tavuklu pilav gel buyur misafirim ol :)Çok erken yapmışsın canım bu zamanlarda olunca başka oluyor. Ne yemek yapacaksın kız bizede gönder
Kazen patronu da evermişiz:) Artıkk rahat bir uyku çekebiliriz demek kiHos geldiniz ballarim yavrularimm
Sakin bi gorunup kaybolmayin.
Aman buralari bos birakmayin.
Ayaginizi surtun kivilcim ciksin
Topigimiz dolsun tassin
Amiiiiin
Valla mi kız hatırla arkadaş olalım bizi davet etmediler alacakları olsunNerede dedikodu orda beenkazen belki sitedn bulmamitır ya belki kadın sonradn bizim siteye üye oldu. Nicki neydi yaa nisabella mıydı acep unuttm
Yoow yoowKazen patronu da evermişiz:) Artıkk rahat bir uyku çekebiliriz demek ki
neden kiYoow yoow
Hala azarlamaya devam ediyo patron
Tarzı buneden ki
BossTarzı bu
Bende kazen yazmıştı ordan gördüm. Tanışaydık keşke:)Ben de evdeyim çalışmak istiyorum artık
Korkuyum ben ondan ya aaaa
Lisabella gibi bir seydi galiba benim de bilgim yok ya kazen yazmis ordan gördüm zaten
Valla cnm kazen benm derdim var konusunda yazdı ordan gördüm. Şayet tanışmıyorz:)Valla mi kız hatırla arkadaş olalım bizi davet etmediler alacakları olsun
Ben de yeni geldim. GunaydinnBen kazen İ hep bayan hayal etmiştim site yöneticisi erkek çıktı hayaller hayatlarbu arada kimsecikler uğramamış merhaba diyeyim
günaydın tatlımmBen de yeni geldim. Gunaydinn
HosgeldinBen kazen İ hep bayan hayal etmiştim site yöneticisi erkek çıktı hayaller hayatlarbu arada kimsecikler uğramamış merhaba diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?