Çıkıp iki göbek ataydın ya:) Ama tabii kk daha eğlenceli dimiisıkıldım ayyy dısarda kına gecesi var kafam şiştiii
aynen valla burda takılıyorum pasoÇıkıp iki göbek ataydın ya:) Ama tabii kk daha eğlenceli dimiiİitraf et hadi hadii:)
Ben tam bir bdv manyağıyımaynen valla burda takılıyorum paso
sürekli sayfa yeniliyorum bendeBen tam bir bdv manyağıyım
Allahım bir ben daha :) Ben zaten yorum yapmadan duramıyorum.sürekli sayfa yeniliyorum bendeyeni konualara bakıyorum falan ..
ay napalım sıkılıyoruz evde :)Allahım bir ben daha :) Ben zaten yorum yapmadan duramıyorum.
Evettt...Birde cidden çok sıcakay napalım sıkılıyoruz evde :)
kesinlikle yaEvettt...Birde cidden çok sıcak
Yaa çık iki göbek at gel vallahikesinlikle ya
yok ayy evde yatıyorum ohhhh :) hem sevmem ki oynamayıYaa çık iki göbek at gel vallahi
ay hiç bilmiyorum ki, ayrıca bi kere benden cicisi yok benden bitane daha yokKızlar bende dahil olabilr miyim geyiklemeye :)
Ay sormayın, bende evdeyim çoğu zaman. Sürekli ya face ya instagram yada buradayım. Konular ilginç geliyor bazen :)
Minta senin resmde bi arkadaş daha vardı aynı senn gibi sürekli bağlanan.. İsim falan değiştirmiş olablr misin acaba dedm :)
Tabi canım mutlaka öyledir çok tatlısın çok cicisin de acaba omu diye düşündm. Gebelik ile bi alakan var mı peki :) evli misin dym yada :)ay hiç bilmiyorum ki, ayrıca bi kere benden cicisi yok benden bitane daha yok
Tabii ki:)Kızlar bende dahil olabilr miyim geyiklemeye :)
Ay sormayın, bende evdeyim çoğu zaman. Sürekli ya face ya instagram yada buradayım. Konular ilginç geliyor bazen :)
Minta senin resmde bi arkadaş daha vardı aynı senn gibi sürekli bağlanan.. İsim falan değiştirmiş olablr misin acaba dedm :)
"Beni böyle sev" diye bir dizi vardı ya ben onu yeni izliyorum ve izlerken de genelde ağlıyorum. Ben manyak mıyım acaba ya?yok ayy evde yatıyorum ohhhh :) hem sevmem ki oynamayı
Hangi kanalda ki o canım? Yada pcden mi izliyosun? Bende film dizi arıyorum, diziler bitti zaten hepte saçma sapan konusu var şimdiki dizilerin. Bi film buldum oda korkunçtu braz kapattım imdi napaym acaba diye savsaklanıyorm."Beni böyle sev" diye bir dizi vardı ya ben onu yeni izliyorum ve izlerken de genelde ağlıyorum. Ben manyak mıyım acaba ya?
yok canım neden kiTabi canım mutlaka öyledir çok tatlısın çok cicisin de acaba omu diye düşündm. Gebelik ile bi alakan var mı peki :) evli misin dym yada :)
duygusalsan demekkiii :)"Beni böyle sev" diye bir dizi vardı ya ben onu yeni izliyorum ve izlerken de genelde ağlıyorum. Ben manyak mıyım acaba ya?
Evet pcden izliyorum. Vallahi son günlerde malum herkes gergin onun etkisi sanırım birazdaHangi kanalda ki o canım? Yada pcden mi izliyosun? Bende film dizi arıyorum, diziler bitti zaten hepte saçma sapan konusu var şimdiki dizilerin. Bi film buldum oda korkunçtu braz kapattım imdi napaym acaba diye savsaklanıyorm.
Yok ağlama kuzucum ama içinden geliyosan ağla yaa rahatlıyo insan ağlayınca
Evetduygusalsan demekkiii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?