- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Ayyy igrenc yahu !Ya bana sadece şunu söyleyin hanımlar kaçınız kirli pedinizi kaloriferin üstünde bırakır? Hem de yapışkanlı kısmı değil de kirli kısmı kaloriferin üstüne denk gelecek şekilde? Kim yapar bunu ya? TABİ Kİ BENİM PASAKLI PİS EV ARKADAŞLARIM. Zaten banyoda sürekli saçları kalıyo lavaboda diş macunuyla karışık yemek artıkları kalıyo diye daha önce binnnnnlerce kez konuştum. Çok şükür ona dikkat ediyolardı ama az önce banyoya bi girdim az önce anlattığım manzara karşımda duruyo. Gözüm seğirdi resmen midem bulandı dokunuyorum ben oraya ya pis insan. Hemen çıktım kim koydu bu pedi buraya diye yanlarına gittim bi tanesi yaaa unutmuşum diye koşa koşa gitti aldı. Ya diyelim ki unuttun. Unutmasan bile o pedin orda işi ne? Diğeri de unutmuş işte canım ne abartıyosun diyo. Artık saç baş yoluyorum oturdum ciddi ciddi oturdum ağlıyorum ya burası benim de yaşam alanım değil mi neden bana zerre kadar saygı duyulmuyo neden midemi bulandıracak şeyler yapıyolar?
Ya da galiba ben çok uyumsuz ve tahammülsüz bi insanım bilemiyorum. Ama bana yol gözüktü derrrhal kurtulmam lazım bu pis pasaklılardan derhal
Ayyy igrenc yahu !
Ev arkadaslarinsa eger ayrilip tek basina kucuk bir aparta gecebirsin.
IykYaşam tarzlarınız uymuyorsa ayrılın derim, nereye kadar tolere edeceksiniz
Pis ev arkadaşı...
Ah ahh bırak pasaklı olmayı temizlik anlayışınız uyuşmayınca bile sıkıntı iken sizin durumunuz daha vahim.
İğrenç ya, hayatı dağınık insanın kendisi de böyle sorumsuz ve dağınık oluyor. Lavaboda yemek artığı ne ya bi su tut...
İmkan varsa kaçın gidin tek başınıza yaşayın
Bence de imkanin varsa kaç ordan.iiyykk icim kalkti.
Yookk artk ya pislikkklerkaçın kurtulun derhal
İğrenç. Yani insan onu oraya niye koyar rezalet. Dönem sonunu mu bekliyorsunuz ayrılmak için? Allah yardımcınız olsun. Bu pasakliligin ötesinde bir şey yani.
Beğenini geri al.Haklısın.
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?