Kafam allak bullak bu ne şimdi yardım ediiinnn

meh.lika

Guru
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2009
23
0
286
42
Tekirdağ
kızlar adetim 7 gün geçti test yaptım biri silik çıktı biri tek çizgi iice karıştı kafam bugün doktora gittim. rahim içinde bi yoğunluk var ama bişey diyeymem şimdi dedi. kan tahlili istedi. sonuç yarın çıkıcak ayrıca ultrasonla baktı baktıktan sonra ultrason sonucunu bana verdi görüntü şeklinde olanı bu sende dursun dedi heyecenlandım acaba hamile olabilir miyim. hemen yarın olsunnnn

İnşallah hamilesindir canım.. Gönlüne göre olur her şey inşallah.. :66: En net kan testiyle çıkıyor sonuçç.. Ama silik de çıksa ikinci çizgi sonuç hep pozitif derler.. Hadi bakalım hayırlısı.. Darısı başımıza :69:

inşallah canım inşallah birde tecrübeli arkadaşlar yorum yapsa... sonuçta daha önce doktora gittiler az çok bişeyler biliyorlardır dimi :):):)

kızlar adetim 7 gün geçti test yaptım biri silik çıktı biri tek çizgi iice karıştı kafam bugün doktora gittim. rahim içinde bi yoğunluk var ama bişey diyeymem şimdi dedi. kan tahlili istedi. sonuç yarın çıkıcak ayrıca ultrasonla baktı baktıktan sonra ultrason sonucunu bana verdi görüntü şeklinde olanı bu sende dursun dedi heyecenlandım acaba hamile olabilir miyim. hemen yarın olsunnnn

canım kan tahlili tek kesin sonucu verecek yöntem! şimdi ne desek yalan olur, ultrasonla bişey görünmez daha zaten.sabır azıcıkkk:16:

evet canım daha ultrasonda görünmez bişey, benim de adetim 2 gün gecikmişti idrar testinde hemen çıktı, ertesi gün doktora gittim ultrasonda görünmedi bişey ama rahim içi kalınlaşmış dedi doktor işte seninki gibi yoğunluk varmı, muhtemelen gebelik var ama daha çok erken görünmez dedi:) sonra kan testi istedi yaptırdım, ona göre de 2-3 haftalık hamilesin dedi doktorum, 2 hafta sonraya randevu verdi:) sende de böyle bi durum olabilir canım, kan testi herşeyi belli eder:))

benim de aynısı olmuştu.... çizginin biri silik diğeri ise netti... erken gebeliklerde hep böyle görünürmüş... inş. hamilesindir.

maalesef hamile değilim kızlarrr hcg testi yapıldı 0.01 çıktı gebelik yok:( onun dışında sorunda yok dedi doktor. farlutal verdi kullanayım mı sizce. sitede okudum bazı kişilere olmuş aynısı kanda negatif çıkmış adet söktürücü kullanmışlar ancak hamile olduklarını öğrenmişler...amannnn ne bileyim işte bir umut

kullanma bence canım... bende geçen yıl aynı oldum kullanmadım gerçi gevelik yoktu ama olsun yinede kullanmadm ben..bekle bir kaç gün bu işler hiç belli olmuyor rabbim inşş kucağına biran önce almayı nasip eder

Back
X