kafam allak bullak oldu nolur akil verin..

sera0101

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
114
6
18
35
İstanbul
Kizlar en son 13 martta reglim oldu ve bugün ( 19 nisan ) regl oldum galiba hafif pembemsi sivil geliyor kirmzi kan gibi değil ve cok az geliyor ...bu ay korunmadik artik çocuk istiyoruz..ilk deneme basarisiz ...hemen doktora gitmeli miyim sizce reglim aralari 35 gun suruyo...sikintim var gibime geliyor...nolur bi akil verin ya ...doktor tavsiyeside olan varsa lütfen..( İstanbul avrupa yakaasindayim ) cevaplayan herkesten allah razi olsun...

Test yapın.O gelen sey akıntı değilse ne ki? Ona bir emin olun önce

Artik emin oldum KK da sürü psikolojisi var :)
Evli falan değilim ama test yapın bari ne diyelim, hayırlısı olsun :)

normal döngü 25-30 gün kabul ediliyor. 35 gün fazla bir genel kontrolden geçin bence. adet kanamasını ayırt edersiniz zaten beklemiş kan olduğu için daha koyu renkli birde pıhtılı oluyor en az 2 gün sürüyor. bunun harici adet kanaması kabul edilmiyor diye okumuştum. karışık bir durum yada ben tam anlamadım sizi. genel bir kontrole gidip tüm sorularınızı sormak en iyisi.

Teşekkürler dagg, post: 40580078, member: 666364"]normal döngü 25-30 gün kabul ediliyor. 35 gün fazla bir genel kontrolden geçin bence. adet kanamasını ayırt edersiniz zaten beklemiş kan olduğu için daha koyu renkli birde pıhtılı oluyor en az 2 gün sürüyor. bunun harici adet kanaması kabul edilmiyor diye okumuştum. karışık bir durum yada ben tam anlamadım sizi. genel bir kontrole gidip tüm sorularınızı sormak en iyisi.[/QUOTE]
Tesekkurler..

Bu kadar stres yaparsanız olmaz

Bir de anladığım kadarı ile kimse normalde adete dikkat etmiyor çocuk yapacağı zaman değişiklik olmuş gibi geliyor

Mevsim değişiminde düzenler alt üst olur bir de kendinizi gererseniz iyice sıkıntı olur

Azıcık sakin olun düşünmeyin keyfinize bakın adamları da germeyin cici faaliyete devam

Ayy yazını okuyunca aklıma kendim geldim 3 sene dedim çocuk olsun diye ama olmadı o zaman bir doktor buldum gittim yalvardım bana tüp bebek yap diye adamcağız yapmam sende hiçbir sorun yok psikolojik olmuyor demişti.
ama en son dayanamadım çok ağladım psikolojim bozuldu diye dr tüp bebek yaptı ilk denemede tuttu çok şükür.
Şuan 17 aylık bir kızım var ve ne büyük bir tesadüf ki korunmayı bıraktığımın 3. ayında yeniden hamile kaldım.
Doktorum Liv Hospital de Doç Dr Ulun Uluğ tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…