kafam allak bullak:S

erkek arkadaşın durumu bilecek ama ailesine söylemeyecek.yasakkelime

seni evden kovan baban onlar geldiğinde nasıl davranır sence ?delikafadulden

hoş olmayan şeyler yaşamaktansa önlem al ve ertelemenin yolunu bulbuyrunnnnnnnnn

söylemez O ondan şüphem yok ama aile içi bir meseleyi hemen onlara söylemek mantıklı gelmiyor..
babam bana kızsa bile gelen misafire hoşgörülü davranır inş diye düşünüyorum .daha söylemekdik söylediğimiz anda vereceği cevaba göre şekillenir heralde bu durum bilmiyorum..puff hiçbir şey bilmiyorumbenneyaptımki

Bence erkek arkadaşın ailenle olan problemlerini bilsebile
ne şimdi nede ilişkiniz ciddiye dönüştükten sonra,ailesi
senin aile sorunlarını bilmesin...
öyleki daha sonra bir çok kişinin konuşma hakkı oluyor
ve herşeyi başa kalkıyorlar.

sana tavsiyem arkadaşım,erkek tarafı gelmeden
babanla olan sorunlarını birşekilde hallet
yoksa,başka sorunlar zincirinde daha da çıkmaza girersin.
bu tür şeylerde nedense,iki taraftan birileri sorun çıkarıyorlar.
bizlerde yaşadık benzer sorunları,benim babam düğünüme bile gelmedi!
şuan 8 aylık evliyim ve babam beni bu süreçte sadece 1kez aradı
oda bana nasılsın,evlilik nasıl gidiyor,iyimisin demek için değil.
ailevi başka bir meseleyi sormak için aradı...

buna rağmen nekadar zoruma gitsede aranıp sorulmamak
hep ben arıyorum babamı yanına ben gidiyorum(babamla başka şehirlerdeyiz)
yani işte iki tarafıda bir türlü memnun edemiyorsun.
arada kalan ezilen sen oluyorsun...Bu aralar sanırım herkesi hoş tutmak zorundasın.

aramızdaki bu sorunu karşı tarafa göstermemek için hemfikiriz Brownim..babamla aramı düzeltmekte zor gibi ama elimden geleni yapıcam içimden gelmese bile..

maalesef evet içinden gelmese bile...

bugün denedim bir şeyler söylemek istedim ama olmuyor O da kızgın..bilmiyorum nezamana kadar dewam eder böyle ama karşı tarafa biraz daha bekleyin gelmeyin diyemem cünkü bir kez söyledik annesi annemle tanışmak istedi annem onada izin vermedi ayrıca babamla kavga ettim aramız iyi değil desem hoş olmaz gibi sanki,erkek arkadaşım bilir ama O nun ailesi benim ailemle olan ilişkilerimi bu derece bilmesine gerek yok gibi şimdilik..:sm_confused:

bencede bilmesine gerek yok yasakkelime ama bak sevgilinin annesi adım atıyo tanışmak istiyo ne güzel neden anneciğin istemiyo anlamadım :uhm:

bencede bilmesine gerek yok yasakkelime ama bak sevgilinin annesi adım atıyo tanışmak istiyo ne güzel neden anneciğin istemiyo anlamadım :uhm:

evet annesi bir adım attı annem o adımı istemedi nedeni elime mesleğimi almam,yaşım küçük ona göre erken 88liyim çok mu küçüğüm acabaCADIARZU ayrıca ilk kızlarıyım babamın tepkisinden korkuyor heralde başka neden olamaz kafamçokkarıştı

ayy delikafadulden delikafadulden hala babama diyemedim diyemedik bayramdan sonra haber bekliyorlar bizden yandım beneyvahedigeldismile

canım, tüm sınavı iptal etmeleri söz konusu olamaz bence. bu kadar umutsuz olmana hiç gerek bile yok. seni seven bir erkek var, ailesi seni istemek için can atıyor. mesleğini eline almışsın ve puanın da yeterli bir puanmış. sonuçta eninde sonunda sen bu işi yapacaksın hatta bir de bakmışsın kaç yıllık öğretmen olmuşsun. ikinci kez geri çevirmek olmaz tabi. annenle durumu konuş, isteme, söz gibi şeyler olur. atandıktan sonra da evlenirsiniz. baban konusuna girmiyorum, çünkü zamana bırakmak doğru, çözüleceğini düşünüyorum

canım, tüm sınavı iptal etmeleri söz konusu olamaz bence. bu kadar umutsuz olmana hiç gerek bile yok. seni seven bir erkek var, ailesi seni istemek için can atıyor. mesleğini eline almışsın ve puanın da yeterli bir puanmış. sonuçta eninde sonunda sen bu işi yapacaksın hatta bir de bakmışsın kaç yıllık öğretmen olmuşsun. ikinci kez geri çevirmek olmaz tabi. annenle durumu konuş, isteme, söz gibi şeyler olur. atandıktan sonra da evlenirsiniz. baban konusuna girmiyorum, çünkü zamana bırakmak doğru, çözüleceğini düşünüyorum

şuan ilaç gibi geldi yazdıklaırn teşekkür ederim a.s. haklısın ama babamla aramız birazcık iyi az da olsa konuşuyoruz ama artık bu konuyu acıcak kadar yakın görmüyorum babamı kendime..anneme söylettircem ama o da babamdan korkuyormafoldumben

şuan ilaç gibi geldi yazdıklaırn teşekkür ederim a.s. haklısın ama babamla aramız birazcık iyi az da olsa konuşuyoruz ama artık bu konuyu acıcak kadar yakın görmüyorum babamı kendime..anneme söylettircem ama o da babamdan korkuyormafoldumben

madem sen bu konuya girdin o zaman bende sana şöyle söyleyim, kendini babana konuyu açacak kadar yakın görmeye bilirsin ama sonuçta seni babandan isteyecekler. unutma ki maddi özgürlüğün de olsa eşinde olsa aile apayrı bir kavramdır. konudan da anladığım kadarıyla baban sana sadece biyolojik babalık yapan biri değil, iyi kötü bir ilişkiniz olmuş ve ilerde de bu yaşanacaklar gelip geçecek. bu önemli durumda babana bilgiyi sen vermelisin, sana mutlaka soruları olacaktır. zor bir durum ama yapman gereken budur. annenin açmasından ziyade senin söylemen daha uygun, sonuçta annenin babana soracağı şey "kızım arkadaşları ile tatile gitmek istiyor, ne dersin değil". fazla karıştım sanırım ama durum bundan ibaret.

kendimde o cesareti göremiyorum çünkü söylediklerimin yaptıklarımın arkasında durmadı babam ben değil herzaman karşı taraf haklıydı,söylesem beni önemsemicek gibi geliyor ayrıca aramızın bozuk olması da ilave...nasıl karşılar bilemiyorumbilmiyorumkismile

sizce baba sana tanıştırmak istediğim biri mi var demeliyim yoksa beni istemeye gelcekler mi demeliyim.?? annem ben söylemem dediohaoldumsmile

tanıstırmak ıstıyorum nıyetlerı cıddı dıyebılırsın
dırek ısteyecekler dersen tepkı ceker

tşk ederim konuşurken agzımdan ne cıkar bilemiyorum ama topu erkek arkadaşıma atayım o anlatsın :) ama karşına cıkıp nasıl sölücem ,zerre kadar cesaretim yok:(

Back
X