Arada kaldım nolur yardımcı olun

Biri uyuyunca ışık açılmaz , kardesiniz haklı sadece üslubu saygısızca.

Telefonun ışığını kullanın, fener kullanın ama ne olursa olsun uyuyan biri varsa ışığı açmayın.

Hep böyle kardeşler arası zitlaşma var mıydı ?

Hepiniz otursaniz , konussaniz , içinizdekileri dökseniz belki orta yolu bulursunuz.

Kocaman insanlar olmuşsunuz, böyle bagirarak , kavga ederek sorunlar çözülmez ki ..

Üzerinizde hamilelik gerginliği var sanırım. Ben çok sustuğum için beni eve sığdırmadılar ya zaten. Sürekli ordan oraya ordan oraya. Bende bir genç kızım özelim var.
Hayır madem sığdırmayacaklardı evlendirselerdi. Eziyorlar beni.
Boyle durumlarda citkeflik kazaniyor. Bende ablayim ama ben anlayisli oldugum icin annem hep bana mudahale ederdi. Kardesime soz geciremezdi. Cok haksizliga ugradim ama zaman geciyor kendi yuvani kurunca rahatliyorsun hatta ozledigin bile oluyor.

Biri uyuyunca ışık açılmaz , kardesiniz haklı sadece üslubu saygısızca.

Telefonun ışığını kullanın, fener kullanın ama ne olursa olsun uyuyan biri varsa ışığı açmayın.

Hep böyle kardeşler arası zitlaşma var mıydı ?

Hepiniz otursaniz , konussaniz , içinizdekileri dökseniz belki orta yolu bulursunuz.

Kocaman insanlar olmuşsunuz, böyle bagirarak , kavga ederek sorunlar çözülmez ki ..
Rahatsız olduğu için değil inattan ışığı problem ediyor

Mezun olalı 3 sene olacak oturup ders çalışmadım özelde çalıştım ücretli öğretmenlik yaptım ataması normal olan bir bölümden mezunum. Belki şimdiye adam gibi çalışsam atanacaktım.
3 kardeşiz. En büyük olan benim 1 kiz kardesim var okulu bitirmesine 1 dönem var en küçüğümüz erkek o okumak istemedi bağ bahçe işleriyle 3-5 kuruş kazanmaya çalışıyor.
Ailem küçük bir ilçede yaşıyor, ilçe denmez. Ben ilde özelde güç bela bir iş buldum kovid dönemi öncesi. Bir kac ay çalıştım kovid çıktı ev arkadaşlarımın iş yeri kapandı evlerine gittiler bende eve dönmek zorunda kaldım. Çünkü ara ara deprem oluyordu panik atağı olan biriyim evde tek kalamam. Ve Ufak bir rahatsızlık atlatıyordum Eve dönmek zorunda kaldım.
Asıl mesele benim evde üvey evlat muamelesi görmem sürekli beni didiklemeleri. Ne yapsam eleştirmeleri kızmaları dalga geçmeleri. Kiz kardeşim çok geçimsiz biri ve kıskanç. Onun çok çalışıp elde etmeye çalıştığı seyleri cok fazla uğraşmadan elde ettim. Şuan 3ümüz de evdeyiz. Normalde geç yatan biriyim aynı odada kalıyorduk. Kendisi uyumasa bile ışıkları bana inat kapattırmaya başladı. Tuvalete giderken ışıkları açsam söyleniyordu. Yine böyle bir olay oldu tuvalete giderken ışığı açtım uyandı. Sabah görürsün bende seni uyutmayacağım dedi sabah yüzüme bir bardak su döktü. e tabi kıyamet koptu. Kavga çıktı. Böyle olunca ben annemgilin odasına gectim odamı ayırdılar. Annemler baska bir odaya geçti. Erkek kardeşim gectigim odada kalıyordu kışın. O kız kardesimin odasına geçti .Birkaç ay burda yattım kalktım. Biraz nemli bir oda ama sabah iyi bir şekilde havalandırıyordum. Bu sefer erkek kardeşim ben eylülde oraya geçerim orayı kimseye vermem diye söylenmeye başladı. 15 gün sonra çıkacaksın falan dedi. Çıkarım, çıkmam tartışması oldu bu sefer. Bende kavga etmemek için ve bu sene sıkı çalışıp atanmayı planladığım için tamam dedim ben tekrar kız kardeşimle kalayım dedim. Bu sefer de o, ben kararsizimmla aynı odada kalmam diye tartışmaya başladı. Arada kaldım. Ve odayı sahiplenmesi sinirimi bozdu. Beni eve sığdırmadılar. Senin odan değil kalacağım dedim bağırıp çağırmaya başladı o bağırınca bende bağırdım inatlaştım iyice kudurdu. Beddua etmeye başladı. Annemle babam da arada kaldı. Çok bağırdığı ve haksiz olduğu beddualar ettiği için babam biraz üzerine yürüdü. İyice kudurdu. Babamın kalbi sıkıştı o sırada. Annemle erkek kardeşim korktu. Balkona çıkardılar bu sefer hepsi beni suçlamaya başladı. Babam ağladı derken kıyamet koptu. Tabi babam öyle olunca hepsi yumuşadı. Günah keçisi ben oldum annem sinirle valizini de al git dedi gidecek yerim olsa bir dk durmazdım. Şuan kaldığım odada kalmamda kadar kıldılar.
Daha öncesinde cok istediğim biriyle evlendirmediler. Onları da didiklediler. Kötü günler geçirdim.
Ne yapsam yok dediler. Sürekli didiklendim. Bu dönemde gidecek yerim de yok. Oturup bir sene ders çalışayım kurtulayım diyorum. 1sene nasıl böyle geçecek . Ama sürekli huzurum kaçarsa nasıl çalışacağım onu da düşünüyorum. Çok arada kaldım. Nolur bir fikir verin.
Kpss zorlu bir bir süreç hazırlanırken stres yoğun iniş çıkışlar fazla birde siz baskı hissedeceksiniz üstünüzde.Yerinizde olsam paylasimli bir ev yada aparta taşınır yarizamanli çalışırdım.Hic kimseyi gözüm görmez yoluma bakardim.Gunumuz koşullarında artık dershane evlerin içinde takip edebilceginiz çok güzel video serileri var dersler için.Ben calsirken 2yil kpss hazirlandim kütüphanelerde sabahliyordum çünkü eve gelirsem yorgunluğa yenik dusuyordum.Daha az uyku 0 sosyal hayat programlı yaşamla olmayacak birşey değil.Ha tüm bunlara degdimi dersen hayır atandıktan 4yil sonra özel sektöre geri dönüş yaptim.

Kpss zorlu bir bir süreç hazırlanırken stres yoğun iniş çıkışlar fazla birde siz baskı hissedeceksiniz üstünüzde.Yerinizde olsam paylasimli bir ev yada aparta taşınır yarizamanli çalışırdım.Hic kimseyi gözüm görmez yoluma bakardim.Gunumuz koşullarında artık dershane evlerin içinde takip edebilceginiz çok güzel video serileri var dersler için.Ben calsirken 2yil kpss hazirlandim kütüphanelerde sabahliyordum çünkü eve gelirsem yorgunluğa yenik dusuyordum.Daha az uyku 0 sosyal hayat programlı yaşamla olmayacak birşey değil.Ha tüm bunlara degdimi dersen hayır atandıktan 4yil sonra özel sektöre geri dönüş yaptim.
Özel değilse neden özel sektöre döndünüz

Ailemin yanında olmam gerekiyordu rahatsızlıkları özür grubu sayilmiyordu burada vazgectiklerim orada yaşadığım hayat aldığım ücret için çok fazlaydı.

Back
X