kızlar bazılarınız benı tanıyor
erkek arkadaşımla yaklaşık 5 sene bırlıke olduk.çok tartışmalar cok ayrılıklar yaşadık aynı şekilde cokta bırlıkte olduk benım cok hatalarım oldu ama hepsınde güçlü bır sekılde yanımda arkamda oldu.askerden geldı askerden geldıkten sonra bırcok sey degışmeye başladı onun kafasını kurcalayan hep bırseyler vardı.ve bundan yaklaşık 1 ay once benımle bır gelecek kuramayacağını,tabıetinin farkı oldugunu,aılesı yada aılemın bızım ılıskımızı ıstemeyeceklerını zaten onlar bızım ısrarımız üzerine ıkna olurlarsa mutlu olmayacaklarını ve bızıde huzursuz edeceklerını artık bana güvenemedıgını ve başka bırısının yanında saçlarının beyazlamasını ıstedıgını benım onun aılesınden onu uzaklaştırmaya çalışan bır şeytan oldugumu söyledi.
( askere gıtmeden once ben üniversite okuyordum o babası ıle çalışıyordu.sürekli etrafında dönen bır pervane gıbıydım.askerden geldıkten sonra ıse kendı iş hayatı olan,iş .çevresı olan iş cevremın benım yanımda oyle bırısını kabul etmeyecegı ,aılemın sen ne dersen kızım o olur dedıgı aılesı olan bır kızken o babası ıle çalışan ,babası para verırse hayatını sürdürebılecek vermezse sürdüremeyecek bır duruma geldık.)
ve bu ınsan cumartesı günü benı aradı.benımle görüşmek ıstememesının sebebının hayatını yoluna koyacak olması oldugunu babasıyla ortaklıktan ayrılma kararı aldıklarını,askerden gelelı daha 9 ay oldugunu ve hayatının zamanla yoluna gırecegını ara sıra benı arayacagını aslında benı cok merak ettıgını söyledi.
belkı cok karışık anlattım ama kafam cıdden cok karışık sımdı sıze soruyorum sızce bu ınsan ne yapmaya çalışıyor? benım nasıl davranmam gerekıyor? yerımde olsanız sız nasıl davranırdınız yardımlarınızı beklıyorum.
şimdiden herkese cok teşekkür ederim