Çok ayıp etmişsiniz. Dönmemekle haklı çünkü artık size güvenemez bence.Merhaba hanımlar
Şimdi içimi desen bir konudan bahsedicem. Ben 4 ay önce erkek arkadaşımdan ayrıldım. Ben ayrıldım çok zor bi zamandan geçiyordum ailevi olarak. Ona kötü davranmaya başladığımı fark ettim ve bir sınır krizi anında ayrıldım yani suçluyum.
Ama kotu küfür hakaret etmedim. Beni bi daha arama dedim ve böyle bitti. O da mükemmel değildi bende degilim ama çok seviyorduk birbirimizi ve ben hala öyleyim. Ama ben onu yiprattim sorunlarımi paylaşmadım ama öfkem hep ona yansıdı istemesemde. Ben ona kıyamadım bu kavgadan sonra ve iletişime geçmedim daha da yıpratmamak için.
Toparladım ve ailemde olsa onların problemleri için - babam annemi aldatıyordu - daha fazla kendimi yıpratamamaya başladım. 4 ay geçti böyle. Bu arada kimseyi hayatıma filan almadım muhattap dahi olmadım.
Ne o beni ne ben onu sosyal medyalarimizdan çıkardık. Listelerimizde kaldık hep. Ben geçen ay uzunca bi yazı yazıp özür diledim. Olanlari anlattim okudu ama cevap vermedi bir hafta sonra regl dönemimde hızını alamayıp kontrolü hormonlara bırakıp aradım açmadı ama beni instagtamdan vs silmedi de. Ortak bir arkadaşımıza açtım konuyu ben yazayım bi ağzını arıyayım dedi o yazınca benim hakkımda konu açılınca lafı çevirdi olmaz vs dedi aradan bir ay geçti bugün yine yazdık bu konuyu gündeme getirme diye terslendi.
Biraz hassas biri sevgilim. Arkadaşım kalbi kırık bence şu an ikilemde diyor. Beni hala listesinden çıkarmadı takip ediyor ama hikâyelerime filan bakmıyor. Aklından çıkarsa siler biter yani bilmiyorum ne yapmaya çalışıyor. Ben bunları çok ergence bulurdum ama sapık gibi takip ediyorum 25 yaşında koskoca kadinim. LUtfen bi fikir verin benim aklım durdu ne düşüneyim bilmiyorum. Çok özledim çok seviyorum herşeyin birden olmayacağını da biliyorum ne yapmalıyım nasıl yaklaşmalıyım?
Şu an ayrı sehirlerdeyiz. Ya valla ne deseniz haklisiniz çünkü ben cidden havanlık yaptım yani kırdım. Daha önce hiç böyle bi durum da yaşamadım çok acemiyim.Niye gidip karşılıklı konuşmadınız ki? Araya 3. kişiyi sokmak da bana yanlış geldi.
Şey gibi oldu anlam yüklüyorum çünkü bilinç altım tutunacak bir dal aRiyor sanirim. Ama 4 ayda sevgisi bitwr mi bilmiyorum.listeden cikarmamasina ne kadar anlam yukluyorsunuz anlamıyorum belki de listeden çıkaracak kadar kayda değer görmedi. Kaçan kovalanır olmuş sizinkisi. ..
Ben bile bu kadar kötü bir insan miyim diye düşünüyorum gerçekten o kadar pişmanım ki anlatamam ya iste dilimi tutaydım içime atıp sussaydım dertleri belki ilişkim kurtulurdu.Çok ayıp etmişsiniz. Dönmemekle haklı çünkü artık size güvenemez bence.
İnstagram dan silmemesi de seni önemsemiyorum demek bence.
İçinize atmayıp paylaşabilirdiniz de. Kolayı seçip sizi sevene kötü davranmış sonra da bırakmışsınız. Şimdi tamam ben düzeldim hadi dön demeniz çok itici geldi kusura bakmayın.Şu an ayrı sehirlerdeyiz. Ya valla ne deseniz haklisiniz çünkü ben cidden havanlık yaptım yani kırdım. Daha önce hiç böyle bi durum da yaşamadım çok acemiyim.
Şey gibi oldu anlam yüklüyorum çünkü bilinç altım tutunacak bir dal aRiyor sanirim. Ama 4 ayda sevgisi bitwr mi bilmiyorum.
Ben bile bu kadar kötü bir insan miyim diye düşünüyorum gerçekten o kadar pişmanım ki anlatamam ya iste dilimi tutaydım içime atıp sussaydım dertleri belki ilişkim kurtulurdu.
Değişken bir karaktere sahip degilim çok yumuşak başıyımdır aslında. Ama hata yaptım evet.Babanız annenizi aldatıyor, başınızı yaslayacak bir omuza sahipmiştiniz .Ne güzel ..Günah keçisi muamelesi görmek kolay iş değil. Olmaz demesi de mevsimler gibi olmanızdandır
Yok eminim. Bin yılın stalkini yaptım resmenHala sevgilim diye bahsediyorsunuz, belki hayatında başkası var ...
Doğru söylüyorsunuz. Mantıklı düşünebilmeyi ne çok isterdim o zaman.İçinize atmayıp paylaşabilirdiniz de. Kolayı seçip sizi sevene kötü davranmış sonra da bırakmışsınız. Şimdi tamam ben düzeldim hadi dön demeniz çok itici geldi kusura bakmayın.
Yok çünkü en küçük adımına kadar biliyorum diyebilirim.Hayatında başkası olmadığına emin misiniz peki? Hoşlandığı ettiği de olabilir. Yoksa da bence ciddi bir adım atmalısınız. Aynı durumdaki siz olsanız 2 mesaja dönme derdim açıkçası. Güven kırılınca tamiri zor oluyor.
Hemde çok. Onu belirtme amacım yani saygısızlık filan olmadı aramızda onu anlatabilmek için demiştim. Ya anlatamam kahroluyorum çünkü suçluyum biliyorum üstleniyorum da yani bi daha yazmadım ben hiç ama üzülüyorum iste.Sizi şu açıdan anlayabiliyorum: baba hayatımızdaki ilk erkek, en cok güvendiğimiz kişi. O bile güvenimizi bu kadar kiriyorsa, başkası ne yapmaz düşüncesine kapılıp saçmalamış olabilirsiniz. İnsanlık hali. Durumlar sizin için zormuş. Eski sevgiliniz için de şimdi güvenmek hiç kolay olmayacak. Bir kere güveni kırıldı bu ilişkide. Yarın tekrar strei veya travmatik bir durumda tekmek yemeyeceği ne malum. Cok kötü küfür etmedim diyerek de siyrilamazsiniz. Sevdigimizin bir olumsuz sözü ne kadar canımızı yakabiliyor bir düşünün. Bence sizin mesajınıza donmediyse ve telefonu acmadiysa üstelemeyin. Zaman tanıyın. Oda olanlari bir sindirsin. Kolay değil çünkü. Sizede üzüldüm. Haksız yerden sevdiğini böyle kaybetmekte vicdanen rahatsız edici olmasi gerek
Işte bende bu ikilemdeyim bu fluluk beni yiyor.Sosyal medyaya fazla anlam yüklememeni öneririm.
Seni silmemiş olması önemsemesinden olabileceği gibi...
Zerre miktarı önemsememiş olmasından da olabilir.
Engellemeye bile lüzum görmemek... o kadar ki umrunda olmamak..
Öyledir ya da böyledir demiyorum bakın.
Demek istediğim olaylara yanlış anlamlar yükleyebilme olasılığınız.
Valla dört ayda degil dört günde bitenleri gördük burdaŞu an ayrı sehirlerdeyiz. Ya valla ne deseniz haklisiniz çünkü ben cidden havanlık yaptım yani kırdım. Daha önce hiç böyle bi durum da yaşamadım çok acemiyim.
Şey gibi oldu anlam yüklüyorum çünkü bilinç altım tutunacak bir dal aRiyor sanirim. Ama 4 ayda sevgisi bitwr mi bilmiyorum.
Ben bile bu kadar kötü bir insan miyim diye düşünüyorum gerçekten o kadar pişmanım ki anlatamam ya iste dilimi tutaydım içime atıp sussaydım dertleri belki ilişkim kurtulurdu.
Demeyin öyle yaValla dört ayda degil dört günde bitenleri gördük burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?