- Konu Sahibi eDaNuR_55_q0khan
-
tatlım ben geldiğim günden beri bu evdeyim hiç ev değiştirmedik eşimde hem çocuk doğacak dedi mutlaka arabaya ihtiyacımız olacak dedi eşim buralı değil o yüzden sürekli memlekete gidip geliyoruz çocuk kucağımızda nasıl gideriz dedi evin acelesi yok bir kaç ay geç tutarız dedi açıkta değiliz sonuçta dedi
Araba mı öenmli,senin ruh sağlığın mı ,rahatın mı ?
çocuk laftan anlasa bağırmayacam fakat anlamıyor güzellikle anlatıyorum anlamıyor bağırıyorum anlamıyor bende sonunda pes ediyorum
İşte bu mantıkla eve asla sıra gelmez.
Başka şeylerden fedakarlık yapıp evi ön sıraya almanız gerek.
Açıkta değilsiniz ama eğreti oturuyorsunuz.
Çocuğun annesi nerede? Vefat mı etmiş, boşanmışlar mı?
annesi bırakıp gitmiş
aynı sehirde olsa gidecem ama aynı sehirde değiliz esim ankarada ailem samsunda esimde tek gitmeme izin vermiyor kayın validem ilgilense bile çocuk gelip bana iş yaptıracak bir şeyler buluyor bacak kadar boyuyla bana emrediyor yapmazsam odanın kapısını kitleseme kırana kadar tekme atıyor yumrukluyor
aynen öyle oluyor ben çankayadayım esim ivedikte çalışıyor bağırdıkça daha çok yapıyor bunaltıyor insanı bazen kayın validem bile çıldırıyor kadıncaz
yok artık yaa o çocuğun böyle yaptığını kimse görmüyor mu ???? üstelik sen hamilesin yaa ama anladığım kadarıyla seni düşünen yok ...şükür ki eşin değer veriyor daha kötü olabilirdi yani burda bi sürü şey okuyoruz...canım eşofmanla geziyorum sıcaktan bunaldım falan diyosun en azından uzun etek giy kısa şeylerle rahat edemiyosan...ve çok bunaltmadan bağırıp çağırmadan güzel güzel konuş eşinle yalnız kaldığınızda durumunu anlat aile gibi olamadık de hamileyim ama onu bile yaşayamıyorum de yani de işte bişeyler alttan alttan ikna et yani 2 göz odanız olsa yine sizindir yine rahat edersiniz..aynı sehirde olsa gidecem ama aynı sehirde değiliz esim ankarada ailem samsunda esimde tek gitmeme izin vermiyor kayın validem ilgilense bile çocuk gelip bana iş yaptıracak bir şeyler buluyor bacak kadar boyuyla bana emrediyor yapmazsam odanın kapısını kitleseme kırana kadar tekme atıyor yumrukluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?