kafam alllak bullak

asyadan

sev çok sev
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
1.646
1.226
333
İstanbul
arkadaslarım kısaca derdımı anlatayım sıze 4 bucuk yıllık bır ılıskım oldu subatta bıttı.o zor gunlerden sonra Gecen ay bır egıtımde bırısıyle tanıstım farklı sehırlerden oldugumuzdan o gunden sonra mesajlasıyoruz arada konusuyoruz konu genelde bankamız hakkında subelerımız hakkında oluyor (bankacıyım) bir kac konusmasında senı ılk gordugumde begendım hala gozlerın aklında gıbı seyler soyledı ama burda takılıyoruz ozel konusmalara pek gecemıyoruz benden kaynaklanıyor sanırsam hep aynı adamla konustugumdan yenı bırısını kendımı anlatmak cok zormus eskıden tek kelımdemden bıle kızdıgımı anlasılırken sımdı zor oluyor:25: sımdı kafam karıstı hem ıstıyorumkı hayatımda olsun hemde ona yakınlasamıyorum napıcam ben? :5:

4 buçuk yıl uzun bi süre.. Yaşanılanlar, acılar, tatlılar, gülmeler, ağlamalar... Kısacası çok şey yaşamışsınızdır ve kısa sürede(8 ay bence kısa bi süre) bunları unutmak öyle kolay olmaz.. Bence acele etmeyin.. Zamana ve akışına bırakın.. Kalbiniz ve ruhunuz dinlensin.. Şu aşamada vereceğiniz kararlar sağlıklı olmayabilir.. Siz hoşlandığınızı/sevdiğinizi sanırsınız ama bişeyler başlayınca aslında istemediğinizi farkedebilirsiniz... Böyle bi durumda hem karşı taraf üzülür, hem siz... O yüzden kendinize zaman verin.. Mümkün olduğunca gönül konularına girmeyin derim ben.

Son düzenleme:
Uzun bir ilişki beraberinde alışkanlıkları da doğurur.
Senin bu alışkanlıklardan biraz uzaklaşabilmen ve içinde tamamen bitirebilmen için zamana ihtiyacın var.
Doğal olarak hayatında birinin olmasını isteyeceksin, kimse yalnız yaşayamaz muhakkak bir eş arar kendisine.
Sanırım telefonda görüştüğünüz bu kişiden etkilendiniz ve hoşlanıyorsunuz.
Fakat aynı zamanda ne yapacağını bilemediğinden dolayı, senden uzaklaşıp kopup gitsin de istemiyorsun.
Yapman gereken şey, zamana bırakmak ve olduğu gibi ilerlemesine müsade etmek.
İnşallah hakkında hayırlısı olur... :34:

Bilmem.. Bence tam anlamıyla sevseniz ördüğünüz duvarları en azından ona karşı yıkardınız..

Sanki sadece hoşlanma var ve artık biri olsun gözüyle bakıyorsunuz..

Yoksa çok sevseniz karşılık vermekten alıkoyamazdınız kendinizi..

Empati kurdum da, kesinlikle haklısınız 4 yıllık bi ilişkinin ardından yepyeni bir sayfa açıp herşeyi yenibaştan yaşamak sizi zorlayabilir, yorabilir ama unutmayın .. İnsanlar farklı farklı . .(:

Umarım mutlu olursunuz :)

Son düzenleme:
kızlar yorumlarınız ıcın cok tesekkue ederım. Bugunde gene oglen konustuk mesajkastık falan. Ama galıba dedıgınız gıbı o kadar suredır aynı adamlaydım kı galıba bıraz bosluk hıssedıyorum ve bırsıne baglanma ıhtıyacı hıssedıyorum kocaman bır ortak noktamız var aynı banka calısanı olmamız gıbı ama konu acamıyorum konusacak seyler bulamıyorum onu tanımak ıcın yardım ıstıyorum sızden

Back
X