- 9 Temmuz 2016
- 12
- 4
- 86
- 31
- Konu Sahibi Narekshisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silik falan değil :) buraya ilk öğrendiğim testi atayım sen yorumla istersen . Sağlıkla ilerler inşallahBiraz silik gibi fakat pozitif diye algılıyorum … ilk gebeliğim nasıl bir süreç izlemem gerekiyor sağlık ocağına gidip kan vermem gerekiyor sanırım + adet gecikmesini beklemelimiyim +kadın doğuma ne zman gidilir
Benimde 4 gün vardı beklenen adet tarihine .üstelik ikiz gebelik. Kan 43,92 çıkmıştı bu görüntü sonrasında . Muhtemelen sizin baya yüksek çıkacak . Hayırla sağlıkla gelsin inşallahRegl 2 gün var ondan biraz aslında :))) teşekkür ederim
Buna silik diyosaanBiraz silik gibi fakat pozitif diye algılıyorum … ilk gebeliğim nasıl bir süreç izlemem gerekiyor sağlık ocağına gidip kan vermem gerekiyor sanırım + adet gecikmesini beklemelimiyim +kadın doğuma ne zman gidilir
ben de salı günü aynı sonucla öğrendim. sağlık ocağına gitmedim sonuclar ertesi gün çıkıyor diye. iki günde bir acilde gebelik testi veriyorum artışı görebilmek için. değeriniz 2000 üzerine çıkınca kadın doğuma
İkiz gebelik miBenimde 4 gün vardı beklenen adet tarihine .üstelik ikiz gebelik. Kan 43,92 çıkmıştı bu görüntü sonrasında . Muhtemelen sizin baya yüksek çıkacak . Hayırla sağlıkla gelsin inşallah
askim benimki aynı senin gibi çıkmıştı reglden 4 gün önce. ertesi gün kan verdim 306 çıktı. 2 gün sonra kan verdim 697 çıktı. yani normal artıyorİkiz gebelik mi![]()
Evet :)İkiz gebelik mi![]()
Artı med erken gebelik testin adı … bugün kan verdim bakalım kısmetmerhaba testin markası nedir acaba :) bir de kan verdiniz mi?
Bende artımed yaptım canım kan verdim 2 çıktı değerim inşallah gebeyizdirArtı med erken gebelik testin adı … bugün kan verdim bakalım kısmet
Merhaba, sonucunuz ne çıktı acaba?Artı med erken gebelik testin adı … bugün kan verdim bakalım kısmet