Kafam biraz karışık bu konu da

Narekshisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2016
12
4
86
31
Biraz silik gibi fakat pozitif diye algılıyorum … ilk gebeliğim nasıl bir süreç izlemem gerekiyor sağlık ocağına gidip kan vermem gerekiyor sanırım + adet gecikmesini beklemelimiyim +kadın doğuma ne zman gidilir

Eklentiler

• image.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 54
Silik falan değil :) buraya ilk öğrendiğim testi atayım sen yorumla istersen . Sağlıkla ilerler inşallah

Eklentiler

• 88307687-107C-45FA-80EB-60BC41320528.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 52
ben de salı günü aynı sonucla öğrendim. sağlık ocağına gitmedim sonuclar ertesi gün çıkıyor diye. iki günde bir acilde gebelik testi veriyorum artışı görebilmek için. değeriniz 2000 üzerine çıkınca kadın doğuma gidebilirsiniz.

canım sağlık ocağına git gün aşırı kan ver. düzenli artış var mı bak. hatta acile de gidebilirsin . değer yükselince kadın doğuma kese görmek için gidebilirsin .

Buna silik diyosaançocuk resmen burdayım demiş kan vereceksin iki günde bir beta artisina bakılır şuan adet öncesi öğrendiğin icin bı kaç defa kan verme durumun olabilir şuan kese falan Görunmez o sebeple kadın doğum da kan isteyecektir. Sağlık ocağında kan ver sakınce bekle

Benimde 4 gün vardı beklenen adet tarihine .üstelik ikiz gebelik. Kan 43,92 çıkmıştı bu görüntü sonrasında . Muhtemelen sizin baya yüksek çıkacak . Hayırla sağlıkla gelsin inşallah
İkiz gebelik mi

İkiz gebelik mi
askim benimki aynı senin gibi çıkmıştı reglden 4 gün önce. ertesi gün kan verdim 306 çıktı. 2 gün sonra kan verdim 697 çıktı. yani normal artıyor doktorum büyük ihtimalle erken döllendi yumurta dedi. şu an ultrasonda görünmediği için ikiz vs için bir sey diyemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…