Kızlar ikinci çocuğuma hamileyim son ayimdayim oldukcada rahatsızım. Hamileliğimin neredeyse tamamını kalabalıkla kalabalığa yemek hazırlama topla pişir yikayla gecirdim. Bu sene nasıl bir sanssa önce eşim ameliyat oldu sonra babam sonra kayonpederim hepsinin bakımı misafirlugi onların gelen misafirleri ustumden gecti. Çok yorgun bir hamilelik gecirdim. Şimdide çok rahatsızım kan degerlerim vs vs çok düşük sabahlara kadar el kol ağrısından uyku uyumayı unuttum artik. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum . Gorumcemin bir kızı var doğduğundan beri kaynanam büyütmüş 18 yaşına kadar getirmiş sagolsun. Evlendim evleneli bu kizin yatı sorumluluğunu hep bana attılar. Bende hep baktım her zor zamanında maddi manevi yanında oldum. Her zamanda der yengem değilde sanki annem gibi oldun diye. Ama bu kız büyüdükçe haliyle sorunları da arttı psikolojisi iyice bozuk bir kız oldu. Tipik ergen hemde çekilebilir cinsten değil. Kaynanamlar her sene yazın köyde kişi İst geçirirler ayrı kendi evleri var . Ama onlar koydeyken hiç benim fikrimi sormadan kızı direk bana bırakırlar. Aylarca ben bakarim. 18 yasinda ama hicbir is yapmaz zorlan yaptiririm yapmasa daha iyi der lanet edersin. Haftads bir zorla banyo ettiririm. Asla yikanmaz anca giyinir makyaj yapar boyanir oje surer bunlari yaparken de ne hali kalirkne koltuk. Defalarca konustum anlattim. Bana tamam tamam dedj gene bildigini yapar. Kaynanama anlattim asla toz kondurmaz evde hic oyle degil der. Ama inanin ne zaman kaynanama gitsem wv hep pistir. Kalkar bir sefer dolap silerim bir swfer baska bisi yaparim. Eşim desen hiç karışmaz bu sene memlekete gidicem dedim kızı kaynanamla köye gönderdim surat yapa yapa götürdüler gittiklerinden Beri lafları hiç bitmedi. Şimdi gene kızı bana gönderiyor evim 1+1 sabaha kadar deli gibi dolaniyom evde hiçbir yere sigamiyom bu sene anlayış istiyorum ne olmuş yani bir sene de ben bakmim kendi çocuğuma bile tahammül edemiyorum bu ara ama gel gelelim anlat hiç kimse fikrimi sormuyor eşime diyorum ben ne diyim dio zaten anasına hicbisey diyemez o. Sonrada üzülüyorum vicdansız bir insanmisim durumuna düşüyorum ama bu mesele iyice kriz oldu benim için napicam hiç bilmiyorum