ben olsam senin yerinde hiç bir yere gitmem...çekinecek bişeyim yoksa...iftira atması da umurumda olmaz
iftiraya çirkefliğe pabuç bırakmam...
daha çok çalışıp, çalışkanlığımla dürüstlüğümle ve doğruluğumla ezerim..
onun hakkında öğrendiğim herşeyi de o kadını da unutup kendi işime bakarım...
bidaha mail ve ona ait internet sayfası gördüğümde göz atmak yerine hiç okumadan kapatırım....
daha önce de söylemiştim herkesin iyiliği yada kötülüğü kendine...
ben kendime güvenip dürüst doğru mantıklı olursam hiçbi kötülük bana bişey yapamaz..
ha bi iftiraya maruz kaldım ve insanlar benim yerime ona inandı o zaman Allaha havale edip eyvallah derim...
senin için rahatsa iftira çirkeflik çamur hiç bişey yapamaz sana...
bi de bi laf vardır çok severim "ne kadar ayıp örtersen o kadar ayıbın örtülür" bence sen öğrendiklerini unutup kendine güvenerek kendi hayatına bak....dürüstlük ve doğruluk en güçlü silahtır, kısa vadede kaybetmiş gibi görünebilirsin ama sabredersen olacakları görürsün :)))
Cok sükür kendime güvenim sonsuz,
Ve siz beni tanimadigniz icin bazi arkadaslar tepkili yorum yaziyor.
Ben normalde cok sessiz bir insanim,öyle sen sunu yaptin diye cikislar yapan biride degilim...Kimisi kadini kiskandigimi söylemis..
Neyini kiskanayim,yalanlarinimi?
Ona buna cektigi uygunsuz msjlarinimi?
Cevresinde dönen katakulelerimi?
Iftiraci olmasinimi?
Cocugu varken erkenden cikip birileri ile dolasmasinimi?
Neyini kiskanayim..
Cok güzel bir yasamim var,
Dogru bir esim var.Neyini kiskanayim söylermisiniz bana??
O ise ilk staja gittigimde,
Sahibi bu staj sadece bir isim,okuldaki durumun icin dedi.
Ve bu sürecin biter bitmez sizi burda görmek istiyorum dedi.
Staj halindeyken bile bu kisiye emir verme yetkim varki ileride bu yetkim daha cok artacak....Benim getir götür islerimi simdi burnunu kivira kivira yapiyor ama bir kac ay sonra mecburen yapacak...Bu seferde bana sarmasindan,hic birsey yokken arkamdan konusmasindan korkuyorum...
Cünkü biz departman olarak 6 kisiyiz,bunlarin 4'ü erkek,arada bas basa konusmamiz olacak,ya sonrasi ne olacak onu düsünüyorum ben??
Isi red edecegim zamanda oranin sahibi soracak ne oldu,niye memnun degilmisin diyecek..Yada dedigin dogru ben sadece suan paranoyak bir durumdayim.hic muhattab olmam olur biter..