Kafam bulandi fikir istiyorum..

Bulasma uzak dur arkadasım
Hem suan yaptıklarını söylemekte pek üzerine vazife degil . O baskasıyla tartısırken sen araya girip sende az degilsin dersen sen düsman kazanmıs olursun.

Bu işyerindeki kadın ayrı bir hikaye de, ben buradaki bazı yorumları çok garipsedim. Ne demek bulaşmamak?Aman bana çirkef sıçramasın diye başka insanlara iftira atılmasına, haklarında gıybet edilmesine göz yummak? Gıybet ve iftira dinimizce günahtır. Pasifçe dinleyip hiçbirşey yapmamak da günaha ortak olmaktır. Konuyu açan arkadaş illa ki o hanımın ipliğini pazara çıkarsın, şikayet etsin diye demiyorum ama, bu kadının başkalarına daha fazla zarar vermesini de önlemek gerekir. Akıl yolu ile bunu çözmek, belki bir daha başka birini çekiştirmeye başladığında konuyu günah ve ahlaki açıdan yanlış olduğu için kapattırmak uygun olabilir. Sanırım hakkında bu kadar bilgi sahibi olan birini o hanım da kırmak istemeyecektir. Hatta belki doğru yola bile gelebilir, tövbe eder... Kimbilir?

Yorumun icin cok tsk ederim..
Durduk yere bulasma demek istediler sanirim yaorum yapan bayanlar.
Kimileride sanane dedi beni sucladi ama bende onlara soruyorum,öteki kadinlara laf atarken ona neydi??
Kadin 9 saat calisiyor 9 saatte gözümün önünde onca is ceviriyor.
Birsey daha ögrendim ve rabbim büyük dedim..
Zamaninda evlenmeden önce kalkip esini sevdiginden yani nisanlisindan ayirmis,simdi ise esi buna hic birsekilde yanasmiyor aldatiyormus..
Ve bugün dedimki allahim sen ne büyüksün,zamaninda o birini ayirmis simdi baskasina yaptigi pisligin aynisini kendi yasiyor...

a.s.Canimmmm merhaba...bir ömürsün kizzz sennnn....bütün yazilanlari okudum bu arada,bosver gülüm sen dogru dur,egri belasini bulur,o saniyorki cevresindeki herkesi aldatiyor,aslinda kendi kendini aldatiyor haberi yok...böyle kendini bilmezlerle ne konus ne muhattap ol..seni cok iyi taniyorum ve biliyorumki haksizliga tahammülün yok...ama bosver o kendini kandirmaya ve aldatmaya devam etsinn...

Benim anlamadığım bu kadın bu kadar iftiracı şöyle böyle birilerine laf atıyor kavga çıkarıyor ama sonra genel müdüre gidip kendini aklayabiliyotsa akıllı bir kadındır.. Yani saf salak bişey olsa bu kadar süre bu iftiracılığına rağmen çalışmaya devam edemezdi....
Ee madem kafası paralı sitelere girmeye işyerinde suçluda olsa kendini hklı çıkarmaya yetecek kadar var... Herkesin ortak kullandığı bilgisayardan uygunsuz sitelere girip faceinden yazışmalarını maillerini açık bırakıp yerinden kalkarmı yaa...

Bana göre bu kadın akıllı falan değil. Genel müdür bunu nasıl koruyor? Orası çoook belli.delikafadulden
...................................

Sen kendini uzak tut bu kadından. Her türlü pislik beklenir bundan. Muhatap olma kendi işine bak, sana iftira atmaya kalkarsa da çok güzel bir plan kurup bu kadını rezil et. İşinden kovulmana sebep olacaksa bile. İş arkadaşların görsün bunun gerçek yüzünü. Ama sana bulaşmadığı sürece boşver. Senin işin daha önemli çünkü.opuyorumnanaktan

Ben bu konularda tecrubeli değilim. Çalışan bayanlar cevap verirse daha sağlıklı olur. /B]

Benim anlamadığım bu kadın bu kadar iftiracı şöyle böyle birilerine laf atıyor kavga çıkarıyor ama sonra genel müdüre gidip kendini aklayabiliyotsa akıllı bir kadındır.. Yani saf salak bişey olsa bu kadar süre bu iftiracılığına rağmen çalışmaya devam edemezdi....
Ee madem kafası paralı sitelere girmeye işyerinde suçluda olsa kendini hklı çıkarmaya yetecek kadar var... Herkesin ortak kullandığı bilgisayardan uygunsuz sitelere girip faceinden yazışmalarını maillerini açık bırakıp yerinden kalkarmı yaa...

Bana göre bu kadın akıllı falan değil. Genel müdür bunu nasıl koruyor? Orası çoook belli.delikafadulden
...................................

Sen kendini uzak tut bu kadından. Her türlü pislik beklenir bundan. Muhatap olma kendi işine bak, sana iftira atmaya kalkarsa da çok güzel bir plan kurup bu kadını rezil et. İşinden kovulmana sebep olacaksa bile. İş arkadaşların görsün bunun gerçek yüzünü. Ama sana bulaşmadığı sürece boşver. Senin işin daha önemli çünkü.opuyorumnanaktan

Ben bu konularda tecrubeli değilim. Çalışan bayanlar cevap verirse daha sağlıklı olur.

Bu nedir yaa..Nasıl bir konudur bu,resmen dedikodu yapılıyor,insanların özeli deşifre ediliyor,çok ayıp..midem bulandı

Şöyle deyim siz çok bile dayanmışsınız,çünkü sizin yerinizde olsam butür şeyleri hiç çekemem.Ki böyle olayları gördüğümde sinirden resmen ellerim titrer öyle böyle değil ben olsam çoktan ağzının payını verirdim..Ama siz yapmayın,ağzınızı tutabildiğiniz kadar tutun derim.Hani insanın patlama anı olurya işte öyle bianda zaten bianda ağzınızdan çıkar herşey.Ki bulaşınca da kanıt göster,bilmem ne yap olayları var onlar da can sıkan şeyler.Kadın da zaten herkes hakkında konuşuyormuş,ne çirkef bi insan olduğu belli sizede bulaşabilir.Tabi herşeyi bildiğinizi anladığında korkar zavallım.
Yazık yahu,eşşek kadar kadın nasıl da saçma salak davranıyor. .

a.s.Canimmmm merhaba...bir ömürsün kizzz sennnn....bütün yazilanlari okudum bu arada,bosver gülüm sen dogru dur,egri belasini bulur,o saniyorki cevresindeki herkesi aldatiyor,aslinda kendi kendini aldatiyor haberi yok...böyle kendini bilmezlerle ne konus ne muhattap ol..seni cok iyi taniyorum ve biliyorumki haksizliga tahammülün yok...ama bosver o kendini kandirmaya ve aldatmaya devam etsinn...

Canim ablam:)
Hal oldu mesele ama ben birsey yapmadim,
Baska biri yapti herseyi yüzüne vurdu ve isten cikmak zorunda kaldi..
Üzüldümmü üzüldüm ama bu olaylari bir tek ben bilmiyormusum,ötekileride biliyormus ve kendi sonunu kendi hazirladi...Sen beni az cok biliyorsun ben böyle seylerden herzaman korkar uzak kacarim..Yani olayin aciga cikmasi benden kaynaklanmadi..O konuda icim rahat,cok sinirim bozuldu kafama cok taktim ama en son proje müdürü ile tartisma yasadilar ve adam agzina geleni saydi buna.Buda hic sesini dahi cikaramadi,yalanlayamadi yani.Meger adaminda ici cok doluymuski patladi..Sonrada isten cikisini aldi...

Canim ablam:)
Hal oldu mesele ama ben birsey yapmadim,
Baska biri yapti herseyi yüzüne vurdu ve isten cikmak zorunda kaldi..
Üzüldümmü üzüldüm ama bu olaylari bir tek ben bilmiyormusum,ötekileride biliyormus ve kendi sonunu kendi hazirladi...Sen beni az cok biliyorsun ben böyle seylerden herzaman korkar uzak kacarim..Yani olayin aciga cikmasi benden kaynaklanmadi..O konuda icim rahat,cok sinirim bozuldu kafama cok taktim ama en son proje müdürü ile tartisma yasadilar ve adam agzina geleni saydi buna.Buda hic sesini dahi cikaramadi,yalanlayamadi yani.Meger adaminda ici cok doluymuski patladi..Sonrada isten cikisini aldi...

cok sevindim canim,sana zarar gelmeden bu isin sona ermesine..sana bir zarar gelseydi cok üzülürdüm..eden bulurmus cnm..seni cooookkkkk öpüyorum...opuyorumnanaktan

Back
X