merhabalar. erkek arkadaşımla 1.5 neredeyse 2 yıl olucak çıkıyoruz. ve her yönden çok uyumluyuz hiçbir sorunumuz yok. ben ünv. bitirdim ve eylülde evime döndüm. o ünv. okudugum sehirde çalışıyor memur. tatillerde bile evime gittigimde dayanamayıp bir iki günlügüne gelirdi yanıma özlediginden. sevgisinden süphem yok .. agladıgını bilirim özlediginden... neyse internetten görüşüyoruz o ankarada ben izmirde ... dediki evlenelim uzak durmak istemiyorum senden vs . bende kabul ettim planlarına göre ocak ayında aileler tanışacak isteme ve söz olacak hatta nikah ta yapalım dedi. ben kabul etmedim nisan ayında aileler tanısır ve isteme vs yazında düğün olur dedim. neyse kabul ettik. tabi o ailesiyle bende ailemle bunları konustuk. hatta annesi altın beyaz esya vs almaya başladı. ben 1 haftadadır evlilikle ilgili bir şey actıgımda genel cevaplarla geçiştirdigini farkettim . (bu arada onun bulundugu sehre geldim cok özlemişti bende ünv. burda okudugum için sorun degildi ve dersanede ögretmenlige basladım)
dün konusurken sordum herzaman acık sözlüdür ne hissediyorsa söyler biliyorum. en azından öyle düşünüyorum.
evlilige hazır hissediyormusun kendini dedim? sanki biraz kafan karışık vs sordum?
bana verdigi cevp suydu : hazır hissetmiyorum alışamadım daha bu fikre. belki bu sehirden olabilir biran önce gitmek istiyorum biliyorsun .ondan sonra toparlanırım dedi.
bende dedimki: ( bu arada planlarımızda yazın ttayini cıkacaktı hangi şehirde yasıcagmızı bilmiyoruz tabi. ama yaza evlenip sonra tayini cıktıgı sehirde düzen kuracaktık)
neyse bende tayin istiyecektik ve planlarımızda evlenip gitmek vardı. fikrinmi degişti vs dedim.
cevabı: fikrim değişmedi annemlerle tanıştırmak istiyorum seni seviyorum sadece evlilik fikrine daha adapte olamadım dedi?
bende: sen evlenme teklif ettin ve cok hevesliydin simdi ne degişti dedim.ozaman hazırdın simdi degilmisin?
cevabı: hazır degilimden cok kendimi adapte edemedim fikre . böyle aynı tekrarlayan cümlelerdi...
yani ben hiçbirşey anlamadım. sonra dedigim şey bu oldu: ozaman bu durumda devam edemem bu ilişkiye .cocuk degilsin bende degilim hazır olmadıgını bile bilede evlenemem. öyle bi risk alamam dedim. yarın bilet bakıp gidiyorum izmire dedim .
ve bana inanmadı... geldi sarıldı canım saçmalama vs dedi... ben seni annemle tanıstırmayı düşünüyorum( annesi gelecek 1 hafta sonra) sen ne diyorsun dedi... bende olay bu dedim. netleşmemişse hala birşeyler sorun var. cünkü biz 2 yıla yakın görüşüyorum onda kaldıgımda oldu . ve tatilede gittik birçok defa. ve suana kadar her yöndn eglenceli bir çifttik.... vs ....
şimdi ricam sizden okuduysanız yorum yaparmısınız ben anlamadım ne yapmalıyım bu konuda ? yada ne düşünüyor da dedi bunu... ben yorum yaparken tarafsız olamıyorum .. tarafsız yorumlara ihtiyacım var lütfen