Canım sen ikide bir ayrılık lafı ederek, onu kaybetmekten korkmadığını göstermişsin. Arasan da her defasında aynı şeyi yapman bezdirmiş çocuğu.
Sevmese affetmezdi seni ama yine de korkuyordur aynı hatayı yapmandan. Usandığı için ayrılalım demiştir.
Bence artık çekidüzen ver kendine ve aynı hataları yapma. Erkek arkadaşında senin düzeldiğini görünce, yumuşayacaktır.[/
Insallah!!((
canım gözden ırak olan gönülden de ırak olurmuş ya birde sen zamanında çok çektirmişsin sürekli ayrılarak bence ümidi kesmiş gibi
bir erkegin en nefret ettigi olay bu sanirim sürekli ayrilikla kavgalari sonlandirmak,
sanirm sürekli dile getirilen seyin altinda siz ayrilacam diyince oda hayir canim olur mu seni seviyorum beklemek...
buda insani yipratir hicbir zaman güven vermez,karsidaki kisi nasil güvensin iliski sadece onun gibi
ayrilik olursa sadece o üzülür gibi ya da herseyin pamuk ipligine bagli oldugunu görmek kötüdür..
egr uzaktan iliskiyi yürütemiyorsan herkes yapamaz ayrilmak en mantiklisi
Aile içinde yaşadığın mutsuzluk hele annenin o sözü çok kötü.. Bi anne ya nasıl söyleyebilir kendi canından, kanından evladına bunu..
İlişkinde başta hatalar yapmışsın biraz çocukca davranıp her kavgada onu ayrılıkla korkutmuşsun ve şuanda erkek arkadaşının verdiği tepki çok normal her insanın bi dayanma sınırı var..
Kız arkadaşınında verdiği tepki çok yersiz ne demek bula bula onu mu buldun.. Ona neymiş ki senin kararlarını ( özel hayatınla ilgili kararlarını ) sorgulamak...
Erkek arkadaşına sırf beni bırakmasın o benim tek sığınağım gözüyle bakma.. Önce kendi kendine hayata tutunabilmeyi dene..
Bak annen bile böyle söylemişken o bi yabancı ne malum seni yarı yolda bırakmayacağı..
Önce kendin için yaşa lütfen.. Ve doğru kararlar almaya çalış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?