Kafam çok karışık akıl verin hanimlar

Çocuk ikinci eşinizden mi ilkinden mi? İkincidense neden yanınızda değil? Şaka mısınız?
Kanım dondu akıl versem kaç yazar. Baştan sona cahillik akıyor...

Kimse icin;kendinizden ve hayatınızdan odun vermeyin.calisan bir bayanmışsınız.cekmeyin.oglunuzla kendinize yeniden hayat kurun.inanin anneniz'den yeniden doğmuş gibi hafiflersiniz.

Bakamayacagınız çocuğu niye doğuruyorsunuz

sadece çocuk için yorum yapıcam. çok büyük yanlış yapıyorsunuz. arkadaşımın da annesi öyle yapmış. anneannesini sever annesiyle arası kopuk ve hala affetmez onu içinden.

ben de çalışıyorum. arada sınavlara çalıştığım dönemler oldu. işten gelip doğru düzgün çocuğu görmeden ders çalışırdım. şimdi o kadar pişmanım ki. zatn çok hızlı büyüyorlar. bağ kurmadıkça bağ kopuyor. 1,5 aydır evdeyim ve şimdi çok daha iyi anlıyorum neler kaçırdığımı. geçmişi düşündükçe içim sızlıyor. o sınavlara gelecek adına hazırlanmak zorundaydım ama yine de çok pişmanım. bugünkü aklım olsa çalışmaz iş dışındaki tüm vakitmi oğluma ayırırdım.

Hayir seviyemi bozmayayim dedim ama dayanamiyorum.Ne koca meraklisiymissiniz ya.Cocugunuzu bile gozunuz gormuyor.Adam da adam olsa bari hem aldatiyo hem sizin paranizi yiyor.Ve siz hala ne yapayim diye soruyosunuz.Herkesi anlarim da sizi anlayabilecegimi sanmiyorum.Madem bakamayacaksiniz o cocugu dunyaya getirmeyeceksiniz.Sizin hatalarinizin sorumsuzlugunuzun bedelini odemek zorunda degil.Sinirlenmemek elde degil yani...

bir de zaten çocuk hem annesini hem babasını sadece haftasonu görüyor. çocuk için ayrılmama olayı sizin için bir sebep değil ki. kocaya para yedireceğime çocuğumu alırım yanıma hem daha az masraf olur. azıcık dirayetli olun. herşey bir erkek değil.

geçmiş konularınıza da baktım. par yok, aldatma var, ilgi yok, çocuk yok eee ne var evlilik adı altında. insan bu şartlarda ev arkadaşlığını bile devam ettirmez.

İstersen 5. evlilik olsun el alem için bu kocaya katlanmak eziyet resmen.
Bu el alem diye hayatını mahvedenleri hiç anlamıyorum. Milletin işi gücü yok devamlı sizi mi konuşacak?
İşini sakın bırakma. Bu kocadan bir an önce kurtul.
Kendi düzenini kur ve okula başlayınca çocuğunu yanına alıp yeni bir hayata başla.
Dünyaya bir kez geliyoruz ne aile için, ne koca için, ne de el alem için harcamaya değmez.

dunden berı okuyorum ve zaten iyi hissetmiyorum kendimi psikolojık olarak. anneliğim sorgulanmış zaten bes yıldır özlem cekıyom yavruma koca meraklısı gıbı lanse edılmısım .çok hataları oldu cok canım yandı .ama aılem elalem neder bıdaha mı rezıl olcaz dıyolar bılıyosunuz sızde TURKIYEDE yasıyosunuz sıkıştım kaldım bugunde işe geldım ama kafam hıc burda degıl ayaklarım gerı gerı gıdıyor .şuan sadece bıraz dınlenmek nefes almak ıstıyorum oglumla uzerımde sorumluluk duygusu olmadan

akıl tutulması yaşıyorsunuz bence. tamam burası türkiye ama sonuçta boşanma oranları da arttı. insanlar bir iki konulup susuyor. sonuçta bir kere yaşamışsınız. daha cesur olabilirsiniz. aileniz dekonuşur konuşur susar. ne yapacaklar sizi öldürecekler mi?

zaten çalışıyorsunuz. tutun ayrı bir ev. 1+1 yeter size. alın eşyaları. eşyaları vermese bile bir çekyat bir ocak bile yeter gerekirse. zaten evi siz geçindir miyor musunuz? hani çalışmasanız anlayacağım.

ee çocuk da okula başlayacakmış. zaten vakti okulda geçecek. okul öncesi yada sonrası bakım içinde bir komşuyla uygun bir miktara anlaşırsınız. aileniz size sırt çevirse bile sadece siz ve oğlunuz çok rahat yaşarsınız. neden korkuyorsunuz. oğlunuzda ayrı kalmaya değer mi? çocuk zaten anne babasından ayrı emin olun boşanm onu etkilemez. hatta annesine kavuşacağı için olumlu olarak etkilenir.

güçlü olun hayatınızın iplerini eline alın. çocuğun da hayatını mahvetmeyin. şimdi anlamıyor belki ama okula başlayınca anne babasıyla kalmamasını problem edecektir.

Elaleme bi anlatın bakalım çoçuğunuzu 40 dan sonra sadece haftasonları gördüğünüzü.O zaman Ne diyecekler???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…